Camurcu Kızlar sancı tam olarak nasıl bisiy yani adet ağrısı gibi mi belle birlikte kasık ağrısı hatta büyük tuvalete sıkısmıs gibi burma hissi bunlar sancı mi ?
Sirinanne1 Bende 36 haftadayım. Adet ağrısı gibi ağrı giriyor belime bacaklarıma yayılıyor cok kötü oluyorum o anlarda sonra geçiyor ama gerçegi nasıl birşey bende bilmiyorum canım burda bekliyim bende
Camurcu Sirinanne1 canım 3 gündür var bende ve bugün biraz daha fazla hissediyorum ama tam düzenli değil şimdilik 37+2 yım ben de 35 ve 36 da sancılarım çıktı ama ben bisiy hissetmiyordum. İlk gebeliğim olunca boş yere gidip gelmek de istemiyorum hissettiğim sancı mi değil mi bilemiyorum
Camurcu Lenagul şuan düzensiz canım ama tam olarak dediğin gibi sancılarım var ama şimdilik düzenli değil 37+2 günlük hamileyim erken mi doğum için normal sayılır demi artık
Lenagul Camurcu normal canım benimde düzensiz sancılarım var 37 haftalığız 2cm açılmam var haftaya doğum olucak suyun gelmesi yada doğum sancısını bekliyoruz
Camurcu Sirinanne1 yok kuzum hiç yoktu şu bi kaç gündür var ama dediğim gibi çok kuvvetli değil düzenli değil gelmesini istediğim için ilerlesin istiyorum heralde kuvvetleninceye kadar duymamaya karar verdim nasıl olsa kuvvetlenince mutlaka anlicam