yesmyrtsvr rahim filmi en önemli şey çekilme demeyen doktorla boşa zaman harcamışım çekilip sorununu öğrenen arkadaşlarım duzeltiktikden snra hep doğum yaptılar bana dediler ben dinlemedim doktorda gerek yok bisey olsa hamile kalamazdındedi ama yanlışmış rahimle alakalı sorunlar bebeği kaybetmeye sebeb yada erken doğuma sebebmis alttan muayne ile hiç bisey belli olmuyor banada hep normla herşey derlerdi hem ben ayrıca hocaya götürdü aileler cevremde kaybedip muskann vesilesi ile doğum yapanlarda var bizde memlekette gittik ben rüyamda hayvanlar gorur korkardım şükür daha görmüyorum varmış bisiler detaylı yasak burda yazamiyorum üzerinde taşıyorum suyuda dua yazdı içtim gecen ayda bole sprun cikinca düzeltildi deneycez tekrar bizde çok üzüldüm 3 kere kaybettim bide 1 buçuk senede ne 2019 ne 2020 hepsi uğursuz geçti bizim için inşallah bundan sonrası guzel olur ben hem genetik test hem pıhtılaşma +bağışıklıkla alakalı testler de yaptırdım onlarda temiz cıktı mesela ama bazı kayıplarda onlarda sorun olup doktoru değişik tedaviler uygulayarak kucağına alanlar okudum gruplara üyeyeyim facede kan pıhtılaşması olan anneler diye orda bi sürü insanin yaşadıklarına şahit oldum hatta önceki doktor senin gbi 6 kere kayıp yaşayan hastam var diodu ordada bu durumu 10.kere yaşayanlar bile kucağına aldilar tüm testlerini yaptırıp hatta rahmin bile bağışıklığı varmış o testte pahalı mesela rahmjn bagisikligi da sorun varsa oda bebegi istemiyormuş kimisinde de onda sorun çıkmış mesela ama onu da her doktor bakmio normal uzman doktorun çoğu iyisin dio altdan bakio hormon tahlil yapio bu kdr ama senin yaşadığını anlayan doktor çok azdır onlar alışmış isimin peşine ben kendim düştüm doktor kendi dedi mesela filmi çekil die direk bunu dedi en önemli şeymiş en başta bakilcak şey