SevgiErcan Kızlar akşam karnım şişti kramplar girdi sonra bi baktım baya kanamam olmuş kahverengi kan çok korktum elim ayağım boşaldı doktora gittim çok dinlen sadece tuvalete kalk dedi bi bana progeston diye bi ilaç verdi benim durumumda olan var mı 😣😣
Nslhnfdn SevgiErcan 3 hafta lekelenmem oldu benimde progestan kullandim. Iki kere igne vuruldum. Kanamam kesildi ama 1 ay daha progestana devam et dedi. Bu sure icinde bende sadece yattim
pamugumveben SevgiErcan canım benım de dün aksam oldu acıle gttık doktor canımı sıktı yolladı bende sabah ozele gttım ılac ve ıgne verdıler dınlen dedı daha kalp atısını bıle duyamadm 6haftalık hamıleym
Seqnem SevgiErcan benim 17.hafta kırmızı kanamam oldu. Ki bu en istenmeyen şeymiş. İğne yapıldı, 1 hafta istirahat ettim sonra işe başladım. Şuan 30.haftadayım.
Lamelif SevgiErcan 10. Haftaya kadar kanamam oldu zaman zaman 9. Haftadaki baya yoğundu progestan tedavisi ve yatak istirahatiyle atlattık çok şükür 🙏🏻
idolice pamugumveben Canım aynı durumdayız kalp atışı duymadan umut verici konuşmamaya çalışırlarken bizi korkuttuklarının farkında değiller 😞 Progesteron, bol su iç ve yat dinlen bundan başka tedavi şekli yok zaten diyolar Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏🤲🙏
Esraakkan123 SevgiErcan bnm de 6 haftalikken hafif lekelenmem olmuştu 1ay progesteron kullandım çocuk rahme yerlesirken olurmus öyle suan 38 haftaligiz allaha şükür
Seyma18 SevgiErcan canım bende 6. Ve 12. Haftalarda kanama yaşadım. İğne verdi bı tane bide progestan fitil verdi şuan 14+2 deyim. Senin erkense yerleşme kanaması olabilir. Bol bol dinlenmen gerek.
Sisi SevgiErcan korkma benim de 12 haftalikken oldu gece bi kalktim pijamama kadar bulasmis baya yogun hemen gittik serum igne ve progestan fitil verdi. 2 gun sonra tekrar etti 2 hafta yattim annem geldi sadece yemege tuvalete kalktim. Cok suku4 suan 21 hafta bitti. Allaha birak insallah iyi olur. Ayrica kanama oldugu zmn hic kanamam yoktu kese ve cevresinde bebekte iyiydi
Sisi SevgiErcan progestan vajinal yolla fitil olarak al canim birde cunku oyle daha etkiliymis hem de yan etkileri daha az oluyor
Seyma18 SevgiErcan fitil olarak kullanıyorum ağızdan alınan aşırı mide bulantısı yapmıştı o yüzden doktor fitil verdi
Kelebek29 Sisi bende 12 haftamda kanama çok yoğun yaşadım ve bebekde kesede hiç bişey yoktu doktor bile kalanama alanını bulamadı aynı sizin gibi sonra fitil akabinde vajinal jel lullandım kesildi şimdi 24. Haftadayım Allahıma şükür
Sisi Kelebek29 kimde duysam o haftalarda yasiyor hep kanama. Cok sukur birsey olmadi bebek ve kesede kanama alani yoksa pek korkulcak birsey yok bence
SevgiErcan Sisi aynen çok şükür bebekte bişe yok insan çok endişeleniyor ben gördüğümde elim ayağım titredi bide ilk çocuk hiç bişe bilmiyorum