Girlpowerbabe Pollymom çiğ et çiğ yumurta alkol sigara hariç canım ne isterse yiyorum valla her türlü cips çikolata gofret vs hamburger pizza tarzı fastfood yani her gün tüketmedikçe ve sağlıklı şeylerle de beslenerek dengede tutuyorum hiç bişeyi de kısıtlamıyorum kendime çok şükür hiçbir sorunumuz da olmadı bu zamana kadar ☺️ Tabi eğer gebelik şekeriniz falan var ise dikkat etmek gerek..
KayBus Pollymom kola kahve fanta çikolata cips çekirdek kek ekmek turşu sucuk pastırma valla herpsinden de yiyorum hiç kısmadım bu güne kadar. Kilo alıyor muyum evet alıyorum. Ama doğurunca veririm çok da umrumda değil kilolar. Eskiden annelerimiz bunları mı biliyordu sanli ne varsa yiyordu valla. Pastörize edilmiş süt mü vardı eskiden 🤩 abartmadan hepsinden hergün tüketiyorum. 1 lokma halley ısırdım diye vicdan azabı çekme yahu sabah sabah 1 paket çikolata gömdüm ben 😂 kararında gün aşırı istediğinizi yiyin bence.
mom_ Bende başından beri canımın çektiği çoğu şeyi yedim (sakatat, bitki çayı vb.riskli şeyler dışında) doktorum yasaklamamıştı. Ancak son aylar tansiyonumda biraz sıkıntı olunca doktorum tuzu kesmemi söyledi ona dikkat ediyorum sadece.
iremgun Pollymom daha yeni hamileyim ama dahaönceki hamileliğimde tuzlu çubuk hariç hiç tüketmemiştim. Benim sram pek yok zaten ıvır zıvır o yüzden zorlanmadım. Ama doktorumda sıkı sıkı tembijlemişti dediğiniz gibi :) ufak kaçamaklardan bir şey olmaz herhalde😊
Umutt22 Pollymom valla banada yasaklamıştı ben herseyden yiyorum suan size örnek olmak gibi olmasın tabiki gebeliğinizin seyrini bilemem ben bu kadar sıkımtıya girmeyi anlamsız buldum kendi acımdan doktorum çok bunaltıyordu hatta en somunda bana erken doğum tehlikemin olduğunu ve yatmam gerektiğini söylemişti bende farklı bi doktora gidip hiç bir sorunum olmadığını öğrenmiştim şuan okadar iyim ki hamdolsun istediğim herseyi yiyorum abartmamak şartıyla
Gizem93- Pollymom valla ben arada cips ve jelibon bile yiyorum. Çok canım çekiyor napıyım yemezsem resmen tansiyonum düşüyor 😀
Eylullllllllll21- Bende bugun biber domates yedim hormonlu ve tadi da yok keske yemeseydim dedm arada biskuvi cikolata yerim tabiki 😂
Oznuryunus Pollymom ya bu kadar kasmayın bence abartmadiginiz sürece herşeyden yiyin ben abur cubur unu da yedim herşeyi yedim bazı yasaklı şeyler harici mesela kolayi ayda bir bardak belki ama canım istediginde bir yudumla yetindim cips çikolata gofret herşeyi yedim çok şükür 39 olduk gayet sağlıklı bebeğim
Myssr Pollymom yeme dedi tabi de arada yiyorum malesef yememek lazm ben de vicdan yapıyorum her seferinde
Babybump Hamileliğim boyunca ki 18. Haftamdayım sadece bir kere aşerdim ve o aşerdiğim şey de jelibondu normalde kırk yıl yemesem aramam ama o jelibonu böyle ağzımdan sular aka aka yemiştim resmen 1 dakika içinde bütün paketi yemiştim başta çok dikkatliydim ama şimdi mesela bazen biraz cips yiyorum 2-3 kere burger yedim çikolata çok aram yok ama 2 haftada bir falan onu da yerim eşim bazen şarap içerken bir yudum alıyorum ama gerçekten bir yudum dolu dolu değil yani nefis istiyo her şeyden işte :D
B0220 Pollymom valla yasak diye değil midem yanıyor diye fazla abur cubur yiyemiyorum 😁😁 yoksa herşeyden de yerim hiç tutamam kendimi 💁🏻♀️😁😁🙈
zepbjk Pollymom Ymedim mi yeme yeme dimmiiii ooo çok fena yedim evet uzak durmaya çalışmak iyi ama yedim yani valla canım isteyince 😂🙈
NefesDeniz Pollymom Doktorum bana bir yasak koymadı. Ama bende çok sevmem zaten abur cubur yemiyorum. Sadece arada bir canım tadelle istiyor ondan yiyorum nadiren..ay birde çikolatalı kestane şekerine dayanamıyorum kahve dünyasında satılıyor 🙈🤩
Smctn Pollymom yani fazla kaçırmayın tadımlık olsun bisey olmaz inşallah hamileyiz canımız isteyince mecbur yiyoruz Benim doktorum hiç şunu bunu yeme demedi ama ben dikkat ettim
svmm Pollymom bende arada yerim doktorum yememen iyi ama yok hamileyim canım çekti dersen abartmamak şartıyla yiyebilirsin dedi