Damlayldrm Kızlar merhaba 10 haftalık gittiğimde doktorum tahmin yapmayacağım ama 2 hafta sonra gel cinsiyeti %95 söylicem dedi bugün 12 hafta oldum ve kontrolüm var sizce bugün cinsiyet öğrenebilir miyim 😍 sizlerden erken öğrenen oldu mu?
Drf Damlayldrm inşallah öğrenirsiniz bende bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum ama biz daha çok yeniyiz adetime göre 7+4 ama ultrosyonda 5+6 çıktı dün
umaydurununannesi Damlayldrm bende dun gıttım 13 haftalık 20den once solemeyecegını soyledı 2 haftaya kadar ozele gıdıp ogrencem
Cylncyln_01 Damlayldrm Ben 12 haftalıkken gittim kız dedi 13 haftalık gittim erkek dedi şuan 18+4 oldum hala cinsiyet nedir tam bilmiyorum detaylı ultrasonu bekkiyorum
karanim24 Damlayldrm 12. Haftada çok zor yüzde 95 ihtimal cinsiyeti öğrenmeniz ama inşallah doktorun dediği gibi olur 🙃
Berram21 Drf bebeği gordunz mu peki canm banada doktor öyle dedi adet tarihiyle kese uymuyor geç döllenme dedi keseyi gördük sadece
Gizmolata karanim24 bende 12. Haftada gittiğimde doktor bana yüzde 95 erkek yüzde 5 lik yanılma payım olsun dedi, değişmedi erkek bekliyorum 🥰
mrv_b Bize de 13 de erkek 16 da kız dendi kendimi kaptırmıştım erkeğe hazırlamıştım sonradan üzülüyor insan
BusranurOrhanokuyan Damlayldrm ben dün gittim 11 hafta 4 günlüğüz bugün dün kızım olacağını öğrendim 💗🥰
Nisaa46 Damlayldrm Canım gösterirse öğrenirsin benim sıpa göstermiyor meraktan çatlatıyır beni😂inşallah görürsün
Damlayldrm Msltms Ya aslında ben doktorumun 10 haftalıkta gördüğünü düşünüyorum tahmin edin dedim hayır ama 2 hafta sonra cinsiyeti %95 söylicem dedi ☺️
Msltms Damlayldrm tabiki herkese göre değişir canım o haftalarda sadece tahmindir en kesini 16-17. Haftalar 😊 inşallah seninde erken tahmin olur çok güzel oluyor öyle 😍