dorukayra kızlar 16+5 haftalik hamileyim grip oldum ve faranjitim var bayağı kötüyüm adacayi icilebilirmi acaba ??
GlinDirim dorukayra kesinlikle içme canım gebelikte adaçayı kesinlikle önerilmiyor zencefilli bal ye portakal mandalina tüket bolca
OlgaArslan dorukayra canım benim bildiğim ada çağın söktürücü özelliği olduğu için önerilmiyor çünkü düşüğe sebep oluyor. Ilık sütlü bal iç bitki çaylarını bu haftada önermiyorlar
dorukayra pPapatya bende ilk zamanlar önerilmiyo sandım gargara yap dyo arkadaşm adacayiyla iyi geliuomus o bsy yapmaz herhalde
dorukayra GlinDirim arkadaşım adacayıyla gargara yap dedi o sıkıntı olur mu acaba bal zencefil deneteym cnm nane limon ıhlamur içiyorum ama geçmedi bi türlü 😣😣
pPapatya dorukayra Bir bardak kaynamış ılımış suya yarım limon sıkıp, 1 çay kaşığının ucuyla çok çok az olsun ama karabiber, 1 tatlı kaşığı bal koyup içebilirsin. Karabiberi çok koyma çünkü tadını bozuyor içemezsin. Geçmiş olsun☺🤰🏼
rf17 evet bana da doktorum günde bi kupa ıhlamur içebilirsin demişti hastayken. bitki çayları sıkıntılı malum :/ çok geçmiş olsun bu arada
dorukayra rf17 evet benm doktorum da sınır koymadı ama ıhlamur nane limon iceblrsn dedi içiyorum ama fayda etmiyor sanki çok teşekkür ederim biz annelerin en zor durumu bu galiba bebeislerimize herşey değer yine
GlinDirim dorukayra bence hiç deneme adaçayını düşük yapıyor diye biliyorum bal zencefıl ıyı gelecektır ama tavsiye ederim 1cay kasıgı zencefıl 1tatlı kasıgı bal ıstersen azıcık lımonda sıkabılırsın
dorukayra Kbr bende onerilmedigini biliyodum ama ilk haftalar sandım diger yollardan gecrmeye calisiaym inşallah
OlgaArslan dorukayra bende 10 gün çekmiştim çok iyi anlıyorum seni sabredecez artık bebişlerimiz için ❤ Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin 🙏
dorukayra OlgaArslan evet cnm bzm 10 günü geçti beter bisy gerçekten artık dayanacaz yapacak bsy yok çok teşekkür ederim. cnm.😍
Babyboymom dorukayra Adaçayı düşüğe sebep oluyor yada erken doğuma diye duymuştum. Zaten bitki çaylarını dikkatle içmek gerek