CagOz1 Kızlar merhaba bugun kahverengi lekelenme dahada arttı ve ben acile gittim ultrasonda bebekte kalp atısı var fakat kan testinde düşük tehlikem olduğunı söylediler doktor bol bol dinlen ve su iç dedi düşük tehlikem varmış
Bseda CagOz1 bu dönemde bol bol dinlen inşallah bişey olmıcaktır🙏🏻İlk üç ay önemli şu bir ayı da geçirirsen sonrası daha rahat geçecektir
Yeliz-61 CagOz1 hep uzan dinlen bende 4 haftalık hamileyim karsıkalrım ağrıyor hic birşey yapmıyorum kaldırmıyorum
Minay97 CagOz1 benimde duwuk tehlikem vardi canim o haftalarda korkma bolca uzan dinlen ayak altina yastik koy doktorunun verdiyi ilaclari duzgunce kullan mumkunse iw yapma İn Wa Allah sag salim dogar evladin Wukur ben atlatdim o gunleri İn Wa Allah sende atlatirsin Allah yardimcin olsun ❤️
Minikmucizem21 CagOz1 ağızdan alanlarda var ben altdan alıyorum.. benimde çok kanamalarım oluyor 12+5 haftalığz allahm hepimizin evladını sağ sağlim kucağına almayî nasıp etsin bende 2 3 hafta yatmam gerek
ikizcanlarim2021 CagOz1 banada progestan verdi 3 günde bir iğne oluyorum 8+3 haftalığız bugün iyice arttı lekelenmem yarın iğneye gideceğim hemen. Sürekli yatıyorum wc kalkıyorum sadece bazen yatağımda karnımı doyuruyorum dikkat et canım sende Allah’ıma emanet olsun bebeklerimiz inşallah
aysenrr953 Minikmucizem21 bende tam 13. Haftaya girdim bugün. Hala lekelerim devam ediyor. Kaç gündür kullanıyorsunuz siz fitili
Minikkus2021 CagOz1 Tabikide al düşük önleyici onun için veriyor doktor.Ben 33 haftaligim ilk günden beri kullanyrum.Doktorun verdyse kesinlikle düzenli kullanmalisin
CagOz1 aysenrr953 daha bugun yazdı doktor bana ya ben özel doktora gidiyordum lekenmem oldugu için acile gittim yani acil bu ilacı verdi bana ama özel doktorum ne der bilmiyorum kararsız kaldım iyice
Minikmucizem21 aysenrr953 tahminime göre ya 6 yada 7 haftadan beri kullaniyorum ama geçen gün bende acile gittim aşırı kanama yüzünden bebeği kaybettim sandım çok şükür iyidi… devam kullancakmşım 2 3 hafta yatcakmışım ve fitil verdi ayriyetten kanama geliyor ilthap olmasın diye bir fitil birde hap kullaniyorum akşam yatmadan