Herkese merhaba
Biz üç buçuk yıllık evli bir çiftiz.Hic korunmadigimiz halde bebek sahibi olamadık sonra özel bir hastanede çok tecrübeli bir doktorun tedavisine başladık ilk denememiz klomen artı çatlama iğnesi başarısız sonuçlandı aşılama istedik ve çok şükür ilk aşılamada tuttu 🙏🏻Dün 12.günüydü aşılamanın idrar testinde silik de olsa çizgi çıktı derken tahlil verdim gece acilde 36,89cikti doktorumu aradim tebrik etti üç gün sonra kan ver artış var mi diye bakalım dedi. Bu arada doktorum bana 90km uzakta olan il merkezinde oturuyor biz de minik bir ilçedeyiz burdaki kadın doğum doktoruna gösterdim sonuçları bana ümitlenme dedi kimyasal ya da boş olabilir dedi kalp atışını duymadan sana hamilesin diyemeyiz dedi değerin pozitif olabilir ama belki kalp atışını duyamazsak daha çok üzülürsün dedi.. kan tahlilimi vereli 13saat geçmişti üstüne tekrar tahlil yaptırdı bana değerim 40a cikmis az bi yükseliş var dedi umutlanma demeye getiriyor 48saatte iki katına çıkması gerek sonuçta bana 13saat sonra test yaptı resmen psikolojimle oynadi bu durumda olup bebeği tutunan var mi yardımcı olursanız çok sevinirim🙏🏻Uzun oldu kusura bakmayın lütfen