Kadtol Bende 36+6 çok ağırlaştim benimde bebişinde kilosu önde dedi doktor 40 kadar beklersek 4 kiloyu geçer dedi sezeryana alırım dedi normal dogurtup riske giremem dedi napcam bilmiyorum İnşallah bu aralar gelir sağlıcakla bebişim
Esra_Omer_21 Kadtol Amin inşaAllah sağlıcakla alırsınız Rabbim gönlünüzdeki dogumu nasip etsin inşaAllah bol bol inşikak suresini okuyun ve hurma tüketin.☺️Rabbim yardımcımız olsun🌸
Gulaybayrakdar Bizde bugün 37. Haftamıza girdik. Bebek oldukça aşağı inmiş sezeryanlıyım 37+4 te doğumum var. Bu hafta gittiğimde 3.200-3.500 arası dedi
Esra_Omer_21 Gulaybayrakdar Ay 4 güncük kalmış ne güzel yavrunuza kavuşacaksınız Rabbim doğumunuzu ağrısız geçirmeyi bebeginizede saglikla kucağınıza almayı nasip etsin 🤭
Esra_Omer_21 Herseyguzelolacak sizi çok iyi anlayabiliyorum hem derdim acaba 37 gorebilcekmiyim diye çok şükür de gördüm su gibi geçsin sizinkide inşaAllah ☺️
Esssgi Esra_Omer_21 ben çok istiyorum normal olmasını, elimden geleni yapacağım dediğinizi de yapacağım artık hayırlısı olsun önce sağlık önemli olan 🥰
Gokceeebade Esra_Omer_21 benimde 31. Haftada düşüktü kilosu hergün 2 şer muz ve Kuruyemiş yedim normale döndü sende beslenmene dikkat et toplanıyorlar hemencecik 🤗
Esra_Omer_21 Gokceeebade Ya ben o kadar çok muz yedim ki yemem de güzel herşeyden yiyiyorum ama bana yarıyo bebeğime değil 😥