bigunanneolucak Rahim filmi cektirenler bana yardımcı olur musunuz ☹️ Acılı mı acısız mı ? Dayanılıyor mu yoksa anestezi almakı mıyım ? bide anestezi nasıl alınıyor tamamen mi uyutuluyor. Gelecek hafta cekilicem lütfen bilgilerinizi paylaşır mısnız 🙏🏻
Ces bigunanneolucak yani ben yaptırdım hiç hissetmedim üst komşum beni aşırı korkutmuştu ölücen biticen şöyle böyle diye yalan vallahi yalan gayet rahat geçirdim bence korkmayın
ratatosk bigunanneolucak acı eşiğinize bağlı açıkçası kısa süren Bi işlem ama ben tekrar yaptırsam anestezi alırım.
Buseyvz bigunanneolucak ben anestezi almadan yaptırdım bir acı oldu mu evet ama dayanılmayacak bir acı değildi ki benim canım çok tatlıdır anestezi almak istememiştim toplamda 5 dk sürmüyor zaten
Tubitarlac Ces ay sıfır ağrı sıfır acı hiçbir şey yok korkma kardeşim bir ilaç veriyor doktor o da sanki adet olacakmışsın gibi bir ufak sancı oluyor ama olmuyor tabiki 🤣 o kadar yani bi ne regl sancılarına dayanmışız beeee
bigunanneolucak ratatosk acı eşiğim cok düşük değil ama panik atağım var cok gerilip kötü oluyorum ☹️
Fadime_56 ratatosk bence canim çektir çok aşırı acimiyo sadce 5dkka falan bana hiçbişey vermediler sen korkma stres yapma ben rahim filminden sonra adetim düzene girdi 1kere adet gördüm hamile kaldım
Derinnnaz Ben çektirmiştim asla kurtulacak bişey değil. Vajinal muayeneden hiç bir farkı yok emin olabilirsiniz.
bigunanneolucak Derinnnaz gerçekten mi ama o açmak için takılan alet cok canımı yakıyordu bi kez takmıştı bilmiyorum ne kadar süre takılı kalıyor
kadriye25 Ben anestezili çektirdim. Tamamen uyutuyorlar. Ufak bi doz veriliyor galiba çünkü işlem bittikten sonra oradakiler seni uyandırıyor.Uyaniyorsun hemen. Odaya alıp biraz bekletiyorlar o kadar
gizemsbsl bigunanneolucak bulunduğum şehirde doktorum yapmıştı berbattı resmen anestezi almadım ama dayanılmayacak bir ağrı değil tabi 2.defa istanbul echomarda çektirdim orası çok iyiydi sıfır acı çeken yer önemli bence
bigunanneolucak gizemsbsl o taktıkları aleti ilaçı verdikten sonra hemen cıkarıyorlar mı peki. Yani cnkü o hiç dayanılıcak gibi değil o alet😦
Nkayserili90 gizemsbsl bnde istanbul echomar da çektirdim birdaha önünden geçmem dedirtcek kadar canım yandı bende kendimş kastım onunda etkisi var ma çok kötüydü benmki ya aklıma geldikçe hala korkarım😞
Ces bigunanneolucak bakın acı ne zaman oluyor biliyor musunuz ? Bana da doktor demişti. Eğer tüpleriniz hafif bile olsa tıkalıysa o an verilen sıvı açıyor ya kanalları o zaman olur. Yani kiminin acılı kiminin acısız demesi buna bağlı sizin tıkalı olduğunu nereden biliyorsunuz o yüzden hiç ama hiç korkmayın zaten anlık acılı olsa bile.😊
ratatosk bigunanneolucak panik atağınız da varsa kendinizi yormayın anestezili yaptırın çok kısa süren Bi işlem olduğu için muhtemelen düşük doz verilecektir işlem sonunda da uyandırılırsınız.
Oznuryunus bigunanneolucak o acıyıp açıklaması bildiğim kadarıyla kanallar kapalıysa acı olmuyor acik olursa acı oluyormuş benim ki açıktı ve ağlamaktan zor yaptirdim
gizemsbsl bigunanneolucak ilk yaptırdığımda önce damar yolu açıp ağrı kesici vurdular o alet demir gibi birşey sanırım rahmi dışarı çekiyor acıtıyor tabi biraz sonra sıvıyı veriyor doktor asıl sıvıda ağrı oluyor o da adet sancısı gibi ama gerçekten dayanılmayacak bir ağrı değil çok korkuyorsan anestezi iste doktorundan bence
Rabismomm4 bigunanneolucak ben çekindim uyutulmak istedim hiç birşey hissetmiyorsun. Hemen ayağa kalkmıştım bikac gün leke geliyor. Sadece birde 10gun ilişki olmuyor
Bilibon Istanbuldaysaniz eger sisli echomarda cektirmistkm bnde 2. Seferkini zaten 5 dakikalik bis islem cok aman aman agrisi yok en fazla hissettigin adet sanciai gibi olur korkucak hisi yok
gizemsbsl Nkayserili90 benim ilki çok kötüydü o yüzden echomarda ki sıfır acı gelmişti herkesin farklı sanırım
bigunanneolucak Ces hayır aslında korktuğum vajinaya takılan alet😢 bi kere takılmıştı bağrmıştm yani acıdan
seyma-yil Ces katılmıyorum. Acı o aleti yerleştirirken oluyor. Eğer İstanbul’da iseniz ve imkanınız varsa Şişli echomar derim. Yeni bi cihazmış. Acıtmıyo kesinlikle. Hissetmiyorsunuz. 5 dk da olup bitiyo. Ben 5 ay kadar önce çektirmiştim. 750 TL idi ücreti.
Aysun1983 Ces olabilir bu cnm çünkü bende yapışıklık vardı ve ilaç ilk gitmedi birde ikinci kez ilaç verildi ondan demek ki o ilaç yaktı beni 😀ama işin komik tarafı manyak yer bana temiz raporu verdi kendi doktorum gördüğü gibi röntgeni yapışıklık var dedi 🙄