MyPrncssArwen Busenurrr 6 ayda sadece 3 kilo aldım, hamdolsun yediklerim bebeğimi beslemis kuzum 😌🤰♥️
senakhrmn MyPrncssArwen Bizde 26+6 dayız oğlumla 🥰 mide yanması ve bel ağrısı problemimiz sadece 🙄 yarın randevumuz var çok heyecanlıyım inşallah yüzünü görebilirim, yaramaz sürekli ellerini kapatıyor yüzüne 🙈
MyPrncssArwen senakhrmn 😌 Rabbım bağışlasın oglusunu kuzum ♥️ yerim o minik ellerinin onun 😌 inşallah gösterirse tam yüzünü için rahatlar 🤰♥️😍
Llmrcn92 MyPrncssArwen 26+2 olduk bizde 😊 bu ara hareketlerini hep karnımın altında hissediyorum kızlar önceden yan taraflara tekme atardı. Sizde de öyle mi ?
MyPrncssArwen Llmrcn92 evet canım hiç belli olmuyor benim kızım bir yana tekme atiyo bir sağa bir sola bir alta 😌😂♥️🤰
aryldz Llmrcn92 bende de öyle yan tarafta daha çok hissediyordum ..şimdi alt kısımda ve daha az hissediliyor sanki güçlü vurmuyor sizdede öylemi acaba☺️
Derin2828 Bende 11 kilo 🤯 almışım kızlar çok tatlı istiyorum 25+1 deyim, ocak ayındada kıyafetlerimizi yıkar hazırlarız diye düşünüyorum bakalım 🤗
zhrkhy Bizde 25+0 olduk kızımla çok şükür ama hareketleri çok düzensiz bazen çok oluyor dışardan farkediliyor bazen 2 gün olmuyor bu normal mi acaba
MyPrncssArwen zhrkhy Maşallah kuzunaa canım 😌🤰♥️ bence bir doktoruna mutlaka sor unutma bu düzensiz hareketler normal mi diye 😔😌
Sibelezgi Bizde 25+5 olduk kizimla buyuyoruz cok kilo almasamda😊 bu ara gece mide yanmam ve kemiklerimde batmalar basladi onun harici iyiyiz.yarinda seker yuklememiz var ins kizimda yuzunu gosterir bize 😇
MyPrncssArwen Sibelezgi hadi bakalm inşallah kuzum gösterir de sende yüzünü inşallah çok mutlu olursunuz 😌🤰♥️ benimde bel yan taraflar ağrıyor 😔🤦😢 bir tarafıma doğru çok yatamiyrm gece yarisi tutulmuş bir şekilde uyaniyrm yoks 😔🤦
Biyolog-anne Bu gece itibariyle 28 haftalık olduk bizde oğlumla. Pandemi yüzünden bizde çok kg aldık, sağlığımız yerinde çok şükür ama kg yu kontrol altına alamazsam normal doğum yapamam diye korkuyorum 😔😔
MyPrncssArwen Biyolog-anne SAĞLIKLA gelsin inşallah bebeğin kuzum aman dikkat eyle kiloya inşallah normal doğum olur kuzum 😢😌🤰♥️
Melike0642 25+2 bizimde çok güzel gidiyor herşey yolunda hareketleri falan gayet güzel dışardan da farkediliyor artık 🥰
MyPrncssArwen Ahsennurrrr evet aynen canım benimde ara ara uykularım kaçıyor geceleri sabahlarda çok bastiriyor uykum 😁😁😌😌🤰
senakhrmn MyPrncssArwen Teşekkür ederim canım benim 🥰❤️ Aynen ya çok merak ediyorum yüzünü sıpa göstermiyor.
ftsbthn avukatveanne saglikla gelsin insallah bizde 27 ollduk bugun hemen hemen ayni bi gun var aramizda 😇😊