Nrgs34 Hayriye19 41+3 te normal oldu ilk kızım, şimdi 2.kızımızı bekliyoruz ama 2 hafta önden gidiyor ve boyu uzun, kafasıda biraz büyük dediler🙈 belki sezaryana karar verebiliriz dedi doktor artık kısmet. 35.haftadayım şuan.
82oykunisa82 Kevserozhan sata göre alacaklar yani tam 38 haftalık oluyor gebelik şekeri olduğu için 38 i gecirmiyorlarmis ultrasona göre de 40 olacak son hafta zaman durdu sanki geçmiyor biturlu Allah herkese kolay doğum nasip etsin inşallah 😌
Kizimveoglumm Hayriye19 ilk bebeğim 40+3de sezeryan ile dogurdum şimdi 35 haftalık hamileyim 38+1de nasipse planlı sezeryan olucak 😇
Cheerfulmom Hayriye19 Ben kesin 38 de doğururum diyodum 😂 39+6 da doğdu ve 39 haftada da biter diyodum son 4 gün kala başladı belirtilerim onlarda çok hafifdi. Doğuma telefonda oyun oynayarak gittim eve dönücem sanarken sabah bebegimi aldım kuçagıma 🤷🏼♀️🥰
SmyyErdgn 82oykunisa82 benimde pazartesi olacak ve aynı sorun bendede var 37 haftaligim ve devlet biz sorunca 2 hafta fazla söyleyeceksin diyorlar tam 38 de doğum tarihi verdiler ama kağıtta 40.haftada sezeryan olarak geçildi bende devlete gidiyorum
Cheerfulmom lina_uzn epidural oldum ben ama çok güzeldi. Tabi ben kendi sancılarımı çekmiştim saatlerce 🤦🏼♀️
4cocuklu Ilk.dogumun 28 hafdalik Ikindi dogumun 29 Ucuncu 25 hafdalik Suan 4 cuye hamileyim 19 hafdadayim bakalim.bun nekadar durucak
Nemur Emine2608 Bir an önce kucağına sağlıcakla alırsın umarım erken doğum riskin mi vardı? Kaç gün küvezde tutacaklarmış bildirdiler mi ? Birde bebeğin kaç kilo dünyaya geldi?
Emine2608 Nemur teşekkür ederim canım erken doğum riskim yoktu allahın işi böyle hayırlısıymış birden suyum geldi hiç bişey yokken aacaba diyorum bi gün önce bebek alışverişine gittim çok yoruldum ondan mı bilmiyorum 1600 gram doğdu ne zaman küvezde çıkacağı belli değil dedi doktoru bi gün sonrayı bile söyleyemeyiz dedi ama durumu iyiye gidiyor çok şükür solunum cihazını çıkartmayı bekliyorlar ondan sonrası kendini toparlar dediler solunumu düzeldikten sonra 🙏🏻
Cheerfulmom Nemur kasılmalar başlıyor regli sancısı gibi hafif hafif sancılarınız oluyor. Ve bu sancılar ara ara gelip gidiyor. 10 dakkada bir gelmeye başlayınca anlıyorsunuz zaten sonra ilerde bu sancılar düzene giriyor beş dakkada bir geliyor gelmezse suni sancıyla bu sancıları düzenliyolar ve doğum başlıyor ☺️
4cocuklu Nemur valla.ilk ikide bisey denmedimkalk atimi yavasliyo dendi nstde sanci cikiyodu ben hissetmiyodum acik sezeryana aldilar 3 cusunde bellinoldu bebegi besleyen damarin teki tikanmis centik carmismo sebepden denildi
Emine2608 YaseminBatrk Allah razı olsun canım durumu iyi ama sadece solunum almakta zorlanıyor küçük diye solunum cihazına bağlı onuda çıkarırlarsa süt vermeye başlıycaklat serumla besliyorlar hala ne zaman çıkacağı belli değil bebeğin solunumuna bağlı o çıktıktan sonra toparlar kendini beslersek dedi doktor 🙏🏻
Nemur Emine2608 ciğer geliştirici vurdular mı fırsat oldumu yoksa direk sezeryanamı aldılar? Çok soruyorum kusura bakma benimde riskim var en ufak ümit bile motive ediyor insanı İnşallah sağlıcakla alırsın kucağına dua