Prensleriminannesi Tugcesahin11 ben 8 ayfır gidiyorum doktorumdan çok çok memnunum. Doktorumdan memnun olduğum için Medicana da Doğum yapıcam ama odaları çok küçük. Suit tutmak istedim onların da fiyatları aşırı yüksek. Doktorum bu kdr iyi olmasa orda Doğum yapmazdım ama az bi zaman kaldı yapıcam kısmetse inşallah
Prensleriminannesi Ezgi_brs müzeyyen hanım ve özlem hanım ın doçent oldukları için muayne ücreti 215 ₺. Ve Doğum ücretleri normal 6.500. Sezeryan 7.500. Ama poliçe yapıyor hastane özel sigortanız yoksa 5 liraya geliyor.
-emel- emel16 randevun kaçta benim 15.20 de belki karşılasırız😊bilgi alırsam mutlaka paylaşırım canım
emel16 -emel- 11:30 da detaylıya giricem canım fsm de sonra sonucu göstermeye gelicem Neriman hanıma inşAllah karşılaşırız:) aynen canım öğrendiğin detayları paylaşabilirsen çok sevinirim
emel16 gulnara0810 normal doğum 3200 Sezeryan 4300 ( küsüratları tam hatırlayamıyorum şuan canım bu civardı ama şöyle birler var normalde ilk verilen fiyat daha fazla size özel anneye özel yani özel sağlık sigortası yapıyor hastane bu fiyatlara düşüyor. Kontrollere Neriman hanıma mı gidiyorsun canım?
gulnara0810 emel16 biz daha 6 haftalığız, daha önce bir kere gitmiştim ona beğendiğim için doğumu da onunla yapmak istiyorum) bende tamamlayıcı sigorta var, 4000 TL'e kadar karşılıyor.. hangi fiyatlar geçerli olur bu durumda acaba..
emel16 gulnara0810 onu hiç bilmiyorum canım hastane girişinde biblosuyla ilgilenen bir yetkili var sorabilirsin gittiğinde. Telefonda bilgi vermiyorlardı en son. İnşAllah doğumda da memnun kalırız Neriman hanımdan.İlk baştan beri ona gidiyorum takiplerimde çok memnunum kendisinden:)
Esra16m Bende muzeyyen hanima gidiyorum cok memnunum ama sormadim hic doguma esimi alabiliyimuyum acaba bilginiz varmi
Mervekkk Arkadaşlar bursaya yeni geldim kime gideceğimi bilmiyorum. Doruk hastanesinde Sühendan hanımı önerdiler. Bir bilginiz var mı ? Ve de dorukta normal-sezeryan ücreti ne kadar ? Ve bu 4000 ler vs çok aşırı değil mi ya ? Yoksa bursada piyasa mı böyle bilmiyorum ama çoookk pahalı
Seclyvs Mervekkk sühendan hanım aşırı titiz ve disiplinli bir doktor eğer dediklerine uyabilirseniz devam edebilirsiniz yani dediklerinin dışına çıktığınızda fena kızıyor 🤣 Emre uysalı öneririm kendi doktorum özel muayenesi var
obanu Mervekkk son doğumumu sühendan hnm yaptı ve dr.umdan cok memnun kaldım gerçekten titiz ve özenli sizin için dediklerini yapmanız bebek ve sağlıgınız için gerekli o söyleyince 2 kat daha hassas oluyorsunuz zzaten
Mervekkk Seclyvs doğumu hangi özel hastanede yapıyo peki ? Bi de doğumun yapıldığı hastaneye ayrı doktora ayrı para veriliyomuş galiba o da nerden baksan 5 bini buluyo. Çok pahalı drğil mi ya 🤦🏼♀️
Seclyvs Mervekkk hastaneye göre değişir Emre beyin şuanki fiyatları medicabil 3500 Medicana 4000 pembe mavi 4500 Ceylan 3500 sanırım ben medicanayı tercih ettim Bursa da çoğu hastane fiyatları şuan bu şekilde Zaten dışarıdan doktorla daha uygun hatta kendi doktorlarıyla hastanenin Doğum ücreti daha yüksek olabiliyor yani eğer tam özel hastane istiyorsan fiyatlar böyle he medicabil Esentepe Anadolu Osmangazi arıtmi en uygun hastaneler Bursa da oralar da açıkcası ben tercih etmem
Mervekkk Seclyvs yani Emre beyle medicanada doğum yapacaksak medicana+emre bey toplamda 4 bin cebimizden para çıkacak öyle mi ?
YeniAmne Seclyvs yanlış biliyorsunuz daha yeni medicanaya sordum ve dışarıdan doktor olduğunda oparötör ise 5000₺ doç ise 6000₺ fakat bu fiyat kesin değil doktorunuzun verdiği fiyata bağlı kalmak zorundasınız diyor eğer kendi doktoruysa hastane içinde ozaman net bu fiyatlar diyor
Seclyvs Mervekkk evet hastane ve doktor toplamda 4000 yani ekstra ücret Yok he kendisi önceden esentepede doktorluk yapıyordu özel muayene geçti bende orda devam ettim oyüzden bize bu fiyat olabilir dışarıdan yenş başlayanlar için ücreti nasıl bilemem canım ben muayene ücreti 200 veriyorum yeni gelenler 250