Fasulyemibeklerken Kızlar merhb kullanmış olduğunuz ürünleri benimle de Paylaşır mısınız? Hangi ürünlere hangi ayda başladınız 🤔
Gizmolata Fasulyemibeklerken ben 12. Haftada arifoğlu doğum öncesi çatlak yağına başladım. 20. Haftadayım
BtlMlkNz Fasulyemibeklerken Mustela göğüs ucu kremi ile çatlak kremi ve bakım yağını kullanıyorum her duş sonrasında oldukça etkili çok ama çok memnunum tavsiye ederim
Denizzz88 Fasulyemibeklerken ben bebek yağı kullanıyorum önemli olan oraların nemli tutulmasıymış ne sürdüğünüzün aslında çokta bi önemi yok yani 9 ay boyunca en iyi en pahalı denilen kremleri kullanan arkadaşımda bile çatlak oldu ama kimisinde de hiçbişey sürmese bile çatlak olmuyor vücutlada alakalı demekki 🤷🏻♀️
Gizmolata Fasulyemibeklerken her duştan sonra kullanıyorum gayet güzel benimde 2 arkadaşım kullandı benden önce hiç çatlamadılar birazda genetik tabi böyle şeyler bakalım bende nasıl etki edicek🥰 yoğun bir yağ çok uzun zaman nemli tutuyor atlete falan çıkmıyor cilt hemen emiyor
Fasulyemibeklerken Karsesi B0220 CerenCyln Denizzz88 Teşekkürler kızlar lierac ve bebe yağı listeme ekledim. Umarım çatlamam ☺️🖤
CerenCyln Fasulyemibeklerken Duştan sonra bebek yağı kullanıyorum, 2 güne bir de Lierac sürüyorum göbeğime, kalçama, basenlerime ve göğüslerime. 24.haftadayım çok şükür çatlamadı bir yerim.
B0220 Fasulyemibeklerken doktor tavsiyesi üzerine lierac alıp kullandım kaçıncı ayda başladığımı hatırlamıyorum hafif az az çatlağım vardı kullandıktan sonra çatlamadı
Karsesi Fasulyemibeklerken 4. Aydan beri lierac kullanıyorum sabah akşam, şimdilerde gunde bir kez ancak kullanabiliyorum. Çatlagım hiç yok görebildiğim yerlerde ama yapısal mı bilmiyorum
B0220 Fasulyemibeklerken umarım 🙏🏻 ama benim karnım tüylü değildi kullandıktan sonra komple tüylendi bu kremle alakalı mı yoksa gebelikten mi onu bilemem 🤷🏻♀️ ha bide eczanede pahalı Trendyolda daha ucuz Bilgin olsun 💁🏻♀️😊
Hellolo Kantaron yağıda iyi geliyor diye duydum deneyeceğim bilen kullanan varsa doğruluğunu merak ediyorum doğal yöntemlere başvurmak daha doğru bu süreçte sanırım içerik olarak birçok ürün uygun olmuyor maalesef
Bebek-geliyor Fasulyemibeklerken bio oil aldım her zaman kullanmıyorum duştan sonra sürüyorum bazen. Emilimi güzel kokusu çok yok güzel ürün.