Nazan02 vuslat90 evet gittim muayene ücreti hala 135 tl her hafta gıdıyorum artık sık sık cagırıyor dogum yakın diye
Duru999 0Cerenk merhaba Allaha cok sukur gozunuz aydin🥰 sizde bende dogurduk 😄darisi bekliyen ve gunleri bizim gibi zor gecenlerin basina. Allahin izniyle herkes sag salim kavussun yavrusuna amin🥰
0Cerenk Duru999 çok şükür canıımm, hayırlı şekilde yaptık doğumları ya şükürler olsun, amiin inşallah🥰💜
vuslat90 Nazan02 korkulacak birsey mi yanlış hatırlamıyorsam Süleyman hocanın hastasiydiniz eli hafif mi
Nazan02 vuslat90 evet süleyman hocanın hastasıyım mükemmel bi doktor ve hıc korkulcak bıse degıl 20 sanıye surmedı bile 🙂 hocaya öyle cok guwenıuorum ki inanılmaz rahattım
vuslat90 Nazan02 cok iyi yaa kusura bakma çok soruyorum ama ultrason masasında mi yapti çatı kontrolünü nasil bir süreç
Nazan02 vuslat90 ultrason masasında yaptı gayette kolaydı dedıgım gıbi 20 sn sürmedi gayet anlayıslı ve nazik bi doktor once Allaha sonra suleyman beye sonsuz guwenıuorum
vuslat90 Nazan02 cok iyi ek bir ücret vermiyorsun değil mi? Kaçıncı haftada yaptırdınız toplam kaç dakika sürdü renkli ultrason olarak ta baktı mı
Nazan02 vuslat90 ayrıntılı ultrasonda yanı organ tarama testi diyor doktorlar ek ucretı var yalnıs hatırlamıyorsam 250 tl bı ücret ödemiştim 26. Hafta yapılmıştı
vuslat90 Nazan02 kendi doktorunuzun yapmayı daha iyi doğumun ne zaman umarım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın😊
Nazan02 vuslat90 dogumum yakın tam zamanını bılemıyoruz ocak sonu dedi doktor ☺️ Normal dogum istiyorum bakalım hayırlısı Allahtan
vuslat90 Nazan02 merak ediyorum aslında acaba doğum yaptımı diye düşünüyorum 😊 sağlıklankucagina al istersen