Lalihhhh 0Cerenk Gözünüz aydın öncelikle ALLAH analı babalı büyümeyi nasip etsin İNŞAALLAH. Doğum kolay olsun diye hamileliğinizde özel birşey yaptınız mı?
0Cerenk Lalihhhh inan hiç bişey yapmadım desem yeridir ben 9 ay sezaryen istedim doktorum normal yapacağız dedi çatı muayenemde ilk başta istemesem de sonradan bi güç verdi bana iyiki de onu dinlemişim🙏🏻
Ayseninannesi 0Cerenk Sizin adınıza çok sevindim rabbi bütün anne adaylarına içinde bende böyle güzel doğumlar nasip etsin ins bebeğinizi sağlıkla büyütün yarın bizimde 37+6 belki gelir 🤭🙂🙏
Nazan02 0Cerenk Çok sevindim darısı bizlerin başına ben de palmiye hastanesine gidiyorum Süleyman Arslan’a dört haftamız var doğuma
vuslat90 Nazan02 bende cok memnunum gerçekten çok sakin ve ilgili bir doktor bebegin ve annenin iyi olduğunu kendisi söylemeden gözlerinde ki mutluluktan anlıyorsunuz
Sedagll vuslat90 evet canım kendisi giriyor ben gece dörtte gittim geldi zaten ben gittiğim de yeni eve gitmiş başka bir doğum olmuş benden önce
Ssibell Meltempek Ne dedi doktorunuz ? Benimde herşey normal suyu falan gayet iyi pazartesi günğne kadar olmazsa doğum tekrar bekliyorum seni pazartesi günü dedi bakalım hayırlsılı 🙏🏼
Meltempek Ssibell aynen bana da öyle dedi 😁 ben nasıl olcak dedim 41 e kadar bekleyecez yoksa sezeryan kolay zaten dedi hiç açılmam sancı yok
vuslat90 Sedagll amaninnnnn canim yaaa yatak nasil kırılıyor cok değişik bir doğum olmuş sizin için epidural nasil oluyor