Happybsrn Kelebek79 ilk 5 dk içinde çıktıysa hamilelik vardır en iyisi kan vermek bazı testler hüsrana uğratıyor inşallah vardır 🙏
Gozdeeb Kelebek79 hemen ciktiysa hamilesin canim. Ama emin olmak icin kan testi ver. Hayirli ugurlu olsun 😊🙏🏼
Senayyalcin Kelebek79 Silik de olsa azıcık görünse bile hamilesin bence gidip kan testi yaptır kesinleşsin.
EsmamM18 Kelebek79 silik çıktıysa 3 4 haftalık hamilesin tahminen. Benim de öyleydi. Adetinin 5.günü test yap. Sabah ilk idrarla
EsmamM18 Kelebek79 doktorlar hep adetinin 5.günü test yap o zaman belli olur derler. Ben 5.gün yaptım çizgiler net çıktı. Diğerleri silikti.
EsmamM18 Kelebek79 google ımg yükle yaz resmi yükle. Allta kırmızı şeye tıkla linli kopyala. Yanıtla kısmına yapıştır.
Aleynabardak Kelebek79 silik ciktiysa adetini gecip hamilesindur canim cunku benimde adetimi 2 gun gecti yaptim silik cikti emin olmak icin 2 tane daha yaptim hepsi.oyle.cikti doktira gittim bugun keseyi gorduk
Mim Kelebek79 aynen benimde böyle çıkmıştı. Aynı marka erken gebelik testimiz. Hayırlı olsun hamilesiniz.🤗 Daha saat erken isterseniz sağlık ocağına gidip beta yaptırın. Ben öyle yapmıştım. Sonuç 3 gibi çıkmıştı.
Balum Kelebek79 canim seninle ayni durumdayim testim ayni cikti inanki seni takip edicem ben cumartesi tekrarlicam
Kelebek79 Hamileyim-mutluyum ama 3 gün geçti niye böyle silik ve erken gebelik testi kullanmama rağmen böyle çıktı dün normal test yapmıştım silik bile çıkmadı
Hamileyim-mutluyum Kelebek79 tam nedenini bilmiyorum canım yanlış yönlendirmek istemem ama geç döllenme olabilir