Gigy Nursel67 Doç Dr Ali Ekiz 600 TL zamlı hali, ocaktan itibaren.Atakoy de yeri var ,detaylıca bakıyor ve çok ilgili
paradiseeeeee Gigy bende ona gidicme muhtemelen herkes çok güzle şeyler söylemiş hakkında Hemde yakın e5 üstü hemen
Gigy Nursel67 Gaziosmanpaşada da klinikte bakıyor ocaktan itibaren 600 dediler bana Bilmiyorum yerden dolayı mı farklı
Gigy paradiseeeeee beni düzenli takip eden perinataloğum,detaylilar dışında da süreçle beraber benimle gözünüz kapalı gidin ☺️☺️gidipte memnun olmayan yoktur
Sebnem_28 paradiseeeeee evet alıyor 45 dk falan suruyor netten vera tıp merkezı yazın nosu cıkıyor arayıp bilgi alabilirsiniz
cansugrn aslzyn44 yok dogumu falan bilmiyorm. Ben etik life tip merkezi cihan hocaya gdyrm ve cok uzun yillardir taniyorm cok memnunum. Sezeryan dogum 2.250ydi ama yilbasindan snra zam gelcekms
Nursel67 @Gigy olabilir konuma göre fiyat değişikliği olabiliyor mesela ben biruni hastanesine sordum orda da 1500 TL demişlerdi
Nursel67 @tazegebee ben Kasım ayında uzmanlar tıp merkezinde 300 TL ye yaptırmıştım doktorun adı da Rıdvan Zeybek ti dediğin gibi çok iyi bi doktor ben rica ettim eşimi almışlardı içeri bir iki dakikalığına