paradiseeeeee Merhaba anne adayları detaylı ultrason için devletten randevu bulamıyorum bi türlü Esenyurt da oturuyorum varmı detaylı ultrason çektiren önerebileceginiz iyi bi perinatoleji doktoru
cansugrn paradiseeeeee ben avcilar anadolu hastanesinde cekildim 495 tl. Memnun da kaldm önerebilrm ama normalde kontrollerm ve doktorum o hastanede degil
cansugrn paradiseeeeee benim gttigim telat beyde radyaloji uzmani ama memnun kaldm herseyini detayli gösterdi foto cd bide rapor veriyolar
Nursel67 @paradiseeeeee Anadolu hastanesi 495 TL doğa hospital 400 TL esencan hastanesi 580 TL dediler ama ben Bakırköy uzmanlar tıp merkezinde yaptırmıştım detaylı ultrasonu ama doktor radyoloji uzmanıydı çokta iyi bir doktordu tekrar tekrar kontrol etti bebeği herşeyi anlattı 300 TL ydi
aslzyn44 bende beklıyım burda bende esenyurttayım bende kıme gıtsem karar veremedım galıba avcılar anadolu özcan beye gıtcem
paradiseeeeee aslzyn44 Ali ekiz çok duydum Ataköy de herkes çok memnunmuş fiyat 600 hep bu fiyatlar ya napıcaz şaştılar
paradiseeeeee aslzyn44 koronadan sonra özel hastaneler hep fiyat arttırdı olan hep bizlere oldu 2 test falan çok pahalı bişi değil geçen sene millet 100.150 tl yaptırmış şimdi 500 TL çok uçtu çok
Gigy Nursel67 Doç Dr Ali Ekiz 600 TL zamlı hali, ocaktan itibaren.Atakoy de yeri var ,detaylıca bakıyor ve çok ilgili
aslzyn44 cansugrn acaba dogumu falan bılıyo musunuz sormus muydunuz bende gıtmeyı dusunuyorum onada eger uygunsa degılse devlete gecıcem
cansugrn aslzyn44 yok dogumu falan bilmiyorm. Ben etik life tip merkezi cihan hocaya gdyrm ve cok uzun yillardir taniyorm cok memnunum. Sezeryan dogum 2.250ydi ama yilbasindan snra zam gelcekms