Bittercikolataa Canim benim kızımda doğum pozisyonunu almis kafasi aşağıda ve karnim asagida duruyor 32+3 haftalik hamileyim ama hic 32 lik durmuyorum 20 25 lik gibi🥰 cok şükür iyiyiz sıkıntımız yok takma kafana hernkafadan bir ses mutlaka çıkıyor 🤗
Siyahfondoten Bittercikolataa sağlıkla gelsin inşallah 😍😍 Allahım hepimize sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin 🌸
Eerrennn_ SutlacimiYedimmiBen benimde öyleydi 33 dem sonra aşagda duruyodu cok 34 de dogum olmuştu alakası varmı bilmiyorum 🤷🏻♀️ şimdi de hep bakıyorum karnıma aşagdamı die
nazeninhanim Siyahfondoten ay bitmez onlar, kuzum erken doğum riskin olsa doktorun onu görür ve sana söylerdi zaten o yüzden karnın aşağı olması dik olması çokta önemli değil
Siyahfondoten nazeninhanim haklisin canım. Aslında ben 4 haftada bir gidiyorum doktora bu ay tam yılbaşı dönemine denk geliyor diye erteledim bir hafta daha. Acaba arayı uzun tutunca gidip bakamayınca bişey mi oldu diye düşünüyorum. Ama muhtemelen benim boş yere evhamim dir. 😊
OzgeSahin2 Siyahfondoten Benimde karnim asagida 28+3 haftaligiz gogusumun altindan bes parmak kadar falan bosluk var baskalarina bakiyorum oyle degil :( bende daha gitmedim gidersem sorucam doktoruma