GzdeAyvazKurt çok zor biliyorum ama başıma gelen bir olayı anlatayım sana. Son haftalarım doktora gittim ve AC 37 hafta FL 33 hafta dedi dünya başıma yıkıldı bu zamana kadar herşey normal giderken cücelik yada down sendromu riski beni öldürdü resmen 2 gün boyunca kendime gelemedim ve ben sırf çocuğuma zarar vermemek için 2li 3lü test olsun ayrıntılı ult. Olsun hiç birini yapmadım çünkü kendime zehir ederdim hamileliği ona kıyıp onu aldırmaktansa gözümü kör etmek daha mantıklı geldi bana bak doktorun belki sadece yanlış ölçümü yüzünden bile son haftalarım zehir oldu. Neyse ben 2. Gün başka doktora gittim dayanamadım ve ağladım çocuk gibi doktora oda ölçtü 2 hafta gerilik var buda normal 30.haftadan itibaren ulturoson şaşar ayrıca 4 boyutlu o sonuçta biz neyi görebiliriz ki belki bacağını katlamıştır o an dedi neyse sonra sohbet ederken kendinden açtı konuyu aynısını onun kızına demişler bağırsak parlaklığı ve zeka geriliği demişler adamlar aldırmicaz demiş ve beklemeye başlamışlar ve dedi ki kızım doğdu şimdi herkesten zeki hiç bir sorunu yok dedi o yüzden bence kafana böyle şeyleri takma eksiden annelerimiz nenelerimiz ayrıntılı ulturoson mu biliyormuş bak bakalım eskiden doğan çocuklarda hiç böyle şeyler görüyor musun sapa sağlam ki biz onlara göre nazliyiz biraz uzun oldu bacım hakkını helal et ama bence böyle takip kendini 9ayini rezil etme tadını çıkar ayrıca ben hep kendime şunu dedim sende bence böyle düşün nacizane tavsiyem. Sağlıklı olursa benim çocuğun evladım da hasta olursa benim canım değil mi?