Fes909416 Nsbfn doktorda bugun öyle söyledi bunun için içini rahatlatmak için sırf bu testi yaptırmaya değer mi dedi riske atmaya değer mi dedi o yüzden yaptırmadım bu test yüzünden bebeğime bişey olursa vicdana azabı duyarım
esosh Milkandhoney doktorumun anlaşması olduğu için 1600 tl ödedik biz. Sanırım anlaşmasız 2000 tl civarı
GzdeAyvazKurt KIZLAR evet su alındı ve sonuç %98 down sendromu dediler ama sunu anlamıyorum nasıl 2 li ve 3 lü taramada risk dahi çıkmaz aklım mantığım almıyor Benim 😥
Duyguuuu Hsna1 ayıpsız kusursuz ne demek allah aşkına down sendromlu olunca yada engelli olunca ayıp mi kusur mü oluyor. Kimse engelli olsun istemez ama olursada yinede onlar bizim canlarımız. Lütfen kelimeleri doğru seçin
Hsna1 Duyguuuu iyi sen seçerek konuşursun o zaman ben seçmeden . Dediğim cümlede de bu sekilde yorum yapmanı gerektirecek bise yoktu sırf yorum yapmak için yapmışsın herkesin duası budur kimse istemez evet o yuzden bu dua soylenir. Sen istemiyorsan söylemezsin istemezsin
Ayb GzdeAyvazKurt eyüp ekiciye gidin ayrıntılı ultrason için iş arkadaşımın bebeğine kalp hastalığı var yaşamaz doğuma kadar dediler eyüp bey kontrol etti ve hiçbirşey çıkmadı gidin ondan da fikir alın
Ayb Bir de treescreen test yaptırdım benden bir tüp kan aldılar sadece ve bir haftada geldi sonuç down dahil 4 anomali incelendi yaptırın içiniz rahat etsin. İsterseniz test için yaptırdığım yerin numarasını yollarım
gamzeozer16 GzdeAyvazKurt ben sıvı aldırmadım banada riskli demişlerdi kan testi varmış bitane ondan yaptırdım sonuç bekliyorum sıvı alınması daha riskliymiş bende ücretli olan kan testini yaptırdım
gamzeozer16 Zaten o kan testide ankaraya gidiyormus siz daha yakınsınız öylede yaptırabilirsiniz karnınızdan bence sıvı aldırmayın
GzdeAyvazKurt gamzeozer16 nerde yaptırdınız acaba numarasını yerini söyler misiniz gideyim olmazsa Eyüp beye de gideceğim
Seyma_ GzdeAyvazKurt ense kalınlıgı kac mm di ense kalınlıgı burun kemigi degerleri normal miydi? Allahtan ümit kesilmez insallah saglıklı bir bebektir saglıcakla kucagına alırsın
gamzeozer16 GzdeAyvazKurt ben bursada hastane gönderdi beni bi ofis laboratuvar ında yaptırdım bide acıbadem yapıyormuş ama adını vereyim size arayın isterseniz yerini öğrenin
gamzeozer16 GzdeAyvazKurt ben güney marmara bölge sorumlusUyla görüşmüştüm 0545 964 44 17 numarası bide internet sitesinden detaylı bakabilirsiniz www.genoks.com.tr bide böyle bi numara var 444 8 732
Dnzsevval GzdeAyvazKurt ben testleri yaptırmadım ama burun kemigini goremediler detaylida ayrica fl ve hl kiaaligi vardi. Doktor downdan suphelendi cunku burun kemiginin olmamasi cok buyuk bir belirti. Yurtdisina kan gönderdik ve down olmadigi anlaşıldı. Icin rahat olsun ben boyle bir durum olacagini düşünmüyorum. Ense kalinligi cok onemliymis o iyiyse hic korkma. Bizim down riskigitti ama akondroplazi riski var maalesef simdi de. Insallah atlatiriz bunu da.
Mami GzdeAyvazKurt canım şu aldırmasa çok riskli sakat kalma durumu olur. Ve down sendromlu olsa bile aldıracakmışım ki çok büyük günah. Ne diye su almak istiyorlar o vakit. Öylede olsa böylede olsa dünyaya gelecek. Allaha güven teslim ol.
GzdeAyvazKurt Seyma_ ense normal demişti sadece burun kemiğinden şüphelendiler su aldılar var down sendromu dediler 😥
gamzeozer16 Zaten sen ankaradaymışsın sana yaptıracağın yeri söylerler canim. İnşallah hayırlısı olur bende 2-3 gün içinde sonuçları alıcam inşallah.
GzdeAyvazKurt gamzeozer16 bilmiyorum ne olacak rabbime sığındım bekliyorım varsa da bnm yavrum asla vazgeçmem aldırmam da rabbimden gelen baş göz üstüne 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
gamzeozer16 GzdeAyvazKurt hayırlısıyla sağlıklı kucagımıza almayı nasip etsin allah bize herşey biz insanlar için sonucta oda bizim cocugumuz o yüzden belkide hiçbişey yokturda biz endişe ediyoruzdur bende bilemiyorum allah hepimize hayırlısını nasip etsin canimm