Beyza29_ Merhaba . İlk beta değeri 144 çıkıp 2 gün sonra tekrarladığımızda 162 çıkması , doktor dış gebelik olma ihtimali var dedi bu durumu yaşayan var mı ?
emineyavuzhan Beyza29_ Canım bende Cuma yaptım 116 Dün yaptırdım 560 bana bile dış gebelik olabilir diyor doktor düşün 🤔 😢😢
Beyza29_ emineyavuzhan peki nasıl bir yol izleyeceksiniz ? Protestan iğne vurulmamı tavsiye etti bir doktor diğeri gerek yok dedi . Size böyle bir tavsiye de bulundu mu ?
E-kt emineyavuzhan canım o iğnelerin bi zararı yok diyebiliyorum aksine çocuğun tutunmasına yardımcı oluyor galiba çünkü teyzemin gebeliği güzel devam etmişti ama şöyle bi durum var teyzemin kanaması vardı o yüzden doktor verdi senin öyle bir durumun yok sanırım diğer doktor belki bi kaç gün sonra betan güzel ilerler biraz daha bekle diyemi düşündü acaba o yüzden mi gerek yok dedi
E-kt E-kt Canım birde bazen sağlık ocağında yapılan testlerde yanlış sonuç verebiliyormuş bir arkadaşım demişti ailesinde hekim olan tanıdığı söylemiş en garanti hastanede yaptırmak ve aynı hastanede yaptırmakmış
E-kt Beyza29_ bu senin dediğin ilacı benim teyzemde kullanmıştı ama onun kanaması vardır düşük riski vardı daha sonra çok şükür ilaç sayesindemi bilinmez gebeliği devam etti istersen doktorun tavsiyesini dinle kullan derim
E-kt Beyza29_ üzmek istemem ama evet benimki böyle değildi sanırım 2 günde beklenilen artış olmamış gibi belki daha çok küçüktür güzel düşünelim güzel olsun şöylede bişi eğer bebek sağlıksızsa bi özürü falan varsa rahim onu atarmış sen her şekilde güzel düşün üzme kendini yinede allah kerim kötü bişi olmaz inşallah en azından şuan bir gebelik var hamilesin sadece içtemi dıştamı belli değil🥰 dua edelim inşallah sana tutunsun seni bırakmasın 😊diğer arkadaşınkide inşallah Sağlıklı sıhhatli normal gebelik olsun 🤗
Beyza29_ E-kt inşallah canım Allah tüm isteyenlerin bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah ☺️
Beyza29_ E-kt iki doktor da farklı şeyler söyleyince kafamda soru işareti oluştu . Ben elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum
papatyasever34 https://www.jup1.com/image/bnhKH benimde lekem ve ağrım vardı doktora gittim açıklama yapmadi olumlu veya olumsuz bir şey demedi kafamda bir sürü soru işareti kaldı yardımcı olur musunuz
Beyza29_ papatyasever34 yardımcı olmak isterdim , bu konuda fazla tecrübesizim. Allah iyi sonuçlarla karşılaştırsın canım
iremgun papatyasever34 doktorunuzun verdiği ilaçları kullanıp bolca istirahat edin. Yatın ayaklarınızı altına yastık koyarak. Su için mutlaka bolca. Rabbim sağlık versin en kısa zamanda inşallah. verdiği ilaçalr kanamaya iyi geliyor.
Beyza29_ E-kt kimyasal gebelikte tutunması ne kadar sağlıklı olur ki eğer öyle ise aksine dışarı atılması gerekmez mi ? ( evet canım kanama, ağrı ,leke gibi şeyler yok )
papatyasever34 E-kt bir hafta önce iki defa yaptirdim betayı yükselişi normaldi dünde leke gelince korktum bugün doktora gittim sağolsun daha çok tedirgin etti beni cumartesi kendi doktoruma gidicem