ilkcan64 Arkadaşlar 22 haftalık gebeyim bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum kiloluyum ona yoruyorum fakat birşey olacak diye de çok korkuyorum bu düşüncelerden nasıl kurtulurum sizce hareketleri için daha erken mi
sblaslan ilkcan64 inanın bende sabahın köründe byle bi post açtım bende 22 haftalığım sırt üstü yattım dinledim 15 dakka o pozisyonu sevmezlermiş hemn vurdu 3 gündür arada bi 5 saat falan hiç bişeyhissrtmedim ama onu yaptım hissetim benim yorumlarıma bakanilirsiniz cok güzel bilgiler aldım
prenses_annesii2603 ilkcan64 tatlı biseyler ye hemen soluna yat 2 saat içinde hareket etmezse doktoruna görün ama uyuyor da olabilir ne zamandır hareket etmiyor
ikizminikler ilkcan64 24-25 e kadar normal karşılanıyor canım o haftalardan sonra sıkıntı ama hiç hissetmeyen de duymadım illaki başlayacak
mirka8696 ilkcan64 bende kiloluyum 23te hissettim arkadaşım merak etme. Simdi 35. Haftadayim suan yazarken bile mideme tekmeler atıyor yani boooll bol hasret gidereceksiniz insallah :))
Bebislerimiz İlk 19 da hissettim uzanıyordum uzanmasam hissetmezdim sonra ilk hissettiğimde 22 yada 23 deydim doktorum 25 e kadar yolu var dedi
Bebislerimiz ilkcan64 karin meselesiymis ben zayif olduğum halde hissetmedim 😇 burda daha gec hisseden bile yazanlari gordum ama cok heyecanli bekleyis
SutlacimiYedimmiBen ilkcan64 aynı kilodayız benim ikinci gebeliğim bu 10gundur rahat hissediyorum ilk gebeliğinse bi kaç haftaya net hissedersin endişelenme canım. Bu arada Bnde 20.haftamdayim
nazeninhanim ilkcan64 aylık kontrole gidiyorsan Eğer bebekte sağlıklıysa kilodan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum Yatağına uzan düz bir şekilde mi hissetmeye ona odaklan Aksi takdirde aylık kontrolünü geçtiysen doktora gitmeni tavsiye ederim en geç 20 haftada hissedilir diye biliyorum
Asya94 ilkcan64 ilk gebelik mi? İlk gebelikse geç fark ediliyor bir de kiloluysaniz sorun etmeyin :) siz belki gaz bagirsak hareketi zannediyorsunuzdur ama o bebişinizdir
Ttugbablgn-77 Ben 24 haftalığım kilom fena sayılmaz 16 hastalıkken hissettim ilk bazen bende hissetmediğimdr çikolata tatlı birşeyler yiyip oturuyorum yada yatıyorum Ozaman canlanıyo benimki 😍😊
Neslihan1903 nazeninhanim kendimden biliyorum canın doktorumun söylediği 5. Ayında hissedeceksin dedi ben 21. Hafta ilk tekmeyi hissettim post bile açmıştım şu an 23+4 haftalığı düzenli oynamaya yeni başladı göbek yağı fazla olunca öyle oluyor ve ilk hamilelikte bir araştırın isterseniz 🤗
nazeninhanim Neslihan1903 ilk hareket için söyledim ilk hareket ilk gebeliklerde 18 ila 22 arasında hissetmek normaldir hiç hissetmedi ise bir anormallik vardır
xserifebl ilkcan64 canım bende 22 haftalığım ben 1 haftadır doğru düzgün hissedemiyordum kaç kere hastaneye nst’ye gittim çok şükür bi sorun yok ama yakınında sağlık ocağı varsa tedirgin oluyorsa git kalp atışlarını dinle rahatlarsın ben anca duyunca rahat edebiliyordum ☺️