Busra0696 BM9619 evet canım benim o yüzden rahatım ama illaki benimde kaçıncı olursa olsun ilk gibi heyecanım ve korkum var yinede çok güzel bir duygu 😍
Eda-kmrcu BM9619 anladım kuzum bnmde öyle sonradan cıktı hala yumusak karnım kaşınma yok bakalım ne olcak
kbrMEVA BM9619 varsa çok pahalı mesela beybi mest 90ero ben yaptıracağım siteye 100 ero gönderen o bana anne Taci terliği beybi mest hastane çıkışı kapı süsü yapıp yollicakti
Gamzegnc Eda-kmrcu sanki hiç bişeyi tamamlayamıcakmış gibi hissediyorum. En kötüsüde gün geçtikce ağırlaşıyoruz
BM9619 Diddy he ben yanlış anladım canım hayırlısı olsun ya çok zor taşınmak bizde 24. cü haftada taşındık
Diddy Birde arkadaşlar son bir haftadır feci bir kabızlık sorunu yaşıyorum 🥺 var mı yaşayıp çözebilen
Sevgiinur BM9619 benim hastane çantam dışında hiç bit şeyim hazır değil 33+5 im 🥺nasipse salı günü alacağız hepsini çok geçe bıraktık çoooookkk
Dilara12 BM9619 evet ama isteğimde hep sezaryendi çok korkuyorum çünkü🙈 minyon tipliyim bebişinde kafası büyük diye doktor olmaz dedi benimde işime geldi😁🥰