Bbssra Mevreee benimde 7 şubat ama bizimki de biraz aceleci şubatı görmeyiz gibi ve hala hastane çantam hazır değil 😁
Mevreee Bbssra ayyy aynen hem odası yok hemde.hastane cantasi😂 Allah’tan hastaneye ziyaretçi alinmiyoda bide orayı süslemeye ugrasmicaz 🤗
BM9619 Bittercikolataa 32+6 canım bizimde amin inşallah canım kızlar erken gelir diyorlar ama bakalım😊😊
kbrMEVA BM9619 aynen öyle hayırlısı ne dimki ama hiç hev sim kalmadı çanta filan hazırlayalım icimden gelmiyor ilk kizimdada çoğu şey içimde kaldı bu kizimdada
BM9619 kbrMEVA orda bu tarz şeyler yapar yerler yok mu acaba canım yada doğuma gelcek yakının varsa istediklerini alıp getirse
Diddy BM9619 38.hafta 6şubatta bitiyor bakalım o civarlarda olacak 2gün erken 2gün geç tam bilemiyorum artık 🥰 15gün sonra taşınmayı düşünüyoruz başka şehire 😔
BM9619 Diddy sizin baya az kalmış maşallah son zamanlarında şehirlerarası yolculuk sıkıntı olmasın canım senin için
tkrj19 BM9619 evet ya bu aralar özellikle 2 lere kadar ayaktayım gece tuvalet için ayrı kalkıyorum acıkıyorum kalkıyorum filan sabah 12.30 dan önce kalkamıyorum valla
Eda-kmrcu Birgksjsi73 etmemesını geçtimm hamile degılmısım gıbı davranıyor sürekli acıktım söyle böyle onu temızle bunu temızleee anca komut verir
BM9619 Eda-kmrcu yok canım olmadı benim karnım çok geç çıktı ondan olmadı sanırım ama bu ara kaşınıyor çatlıycak sanki krem aldım aslında ama kullanmadım cok
Bittercikolataa BM9619 bizim kiz cok beklenmeyecek gibi🥰 vakti saatinde gelsinler saglikla insaAllah canim kac kilo 😍
kbrMEVA BM9619 varsa çok pahalı mesela beybi mest 90ero ben yaptıracağım siteye 100 ero gönderen o bana anne Taci terliği beybi mest hastane çıkışı kapı süsü yapıp yollicakti
Eda-kmrcu BM9619 anladım kuzum bnmde öyle sonradan cıktı hala yumusak karnım kaşınma yok bakalım ne olcak
Dilara12 BM9619 hamilelik artık zorluyor iyice ağırlaştık🙈 sezaryen olacak bizim büyük ihtimal🤭 herşeyimizi aldık hazır sadece çantamızı hazırlamadık 🥰💙