Doktorların bu kadar net konuşmalarına sinir oluyorum. Tamam endişelenebilir bir doktor olarak ama her önleme rağmen ya hasta olursa gebe, onun psikolojisini nasıl etkileyeceğini hiç düşünmüyorlar mı? Tedbir bizden takdir Allah’tan canım. Ben özel ders veriyorum çocuklara. Gebe olduğumu öğrendiğimden beri 3 ay gittim evlere hem de toplu taşımayla. şimdi 5. Ayımdayım veliler şu dönem için biraz ara vermek istedikleri için gitmiyorum. Ama zerre korkum da olmadı. Sana o hastalığı verecek olan da Rabbim, bebeğe sıkıntı verecek olan da. İsterse hiçbirini yapmaz. İsterse dilediğini imtihan olarak verir. Nolur böyle şeyleri kafanıza takıp endişelere boğmayın kendinizi. Ben duamı edip ona teslim olduğumda asla hüsrana uğramadım. Teslimiyet en önemlisi❤️
Tedbirini al gerisini Allah’a bırak. Bu dönemde destek de çok önemli. Benim de eşim çalışıyor ama yatakları ayırmayı hiç düşünmedim beni kötü etkiler çünkü bu. Yani bütün hamişlere nacizhane tavsiyem elinizden geldiğince güzel beslenin moralinizi yüksek tutun ve kaygılardan uzak durun. Hastalıktan korkmak yerine bunları yaparsanız çooook daha faydalı ve korunaklı olur sizin için 😊