BegumIscanTunc Kaderimm rabbim feraha çıkarsın seni canım ama eşine birdaha bu konularda asla güvenme sen Birikim olsun diye kabul etmişsin onun ne yaptığı belli değil
Ftmm Kaderimm en iyisinı yapıyorsun am bu sekılde de eşin senin farkında degil sen yıpranıyorsun tembel erkekle omur gecmez ablam da onun icin bosanacak
Ftmm Kaderimm inan ki RABBIM nasip etmezse evlilikte bitmiyor benim ablam 10 senedır boşsanacak oda hep vazgeçti bu sefer kesin kararlı bakalım. Senin de hakkında hayırlı si olsun canım
Abf Abf durum ne kadar ciddi bilmiyorum ama, harcamalarını kontrol edemeyen insanlar için kısıtlılık kararı çıkartılabilir, vasi atanır ve kişinin hesiaplari vasi kontrolünde olur
Kaderimm Abf su pandemi olmasa hadi onuda geçtim hamile olmasam gidip hepsini yapıp arastirasim var ama işte durumlar maglum 😲
Kaderimm orkide21 böyle bı konu hakkında neden yalan konusimki cnm aktif bank diye bı banka istersen sende bı dene bak bakım veriyorlarmi .
Merve50 Kaderimm canım Allah kolaylık verdin gerçekten okudukça kanım dondu sen ona destek çıkmaya çalıştıkça eşin sana köstek olmaya çalışıyor. Elbet bu borçlar da biter ama bence bir daha sakın böyle bir hata yapma hem faizi de kendinin ve çocuklarının boğazından geçirmezsin. Rabbim kolaylık versin 🤲🏻
Kaderimm Merve50 amin cnm saol rabbim tüm darda olanlara yardım etsin dediğin gibi son sansiydi kullandı bundan sonra öyle bir şansı yok
NefesDeniz Kaderimm Ya kıyamam ben size yani nasıl olur böyle br saçmalık..şu halinizle ev işlerine gidiyorsunuz size kıyamayacağı yerde birde üstüne bunları mı yapıyor. Aklım almıyor gerçekten takdir edeceği yerde birde tehdit eder gibi ödersin krediyi diyor. Siz o krediyi sağa sola borç versin diye mi çektiniz. Varsa parası buyursun versin borç sizin paranızla hava atmasın..bence hiç üzülmeyin alın karşınıza konuşun bu şekilde olmayacağını çok şükür zaten çalıştığınızı ona muhtaç olmadığınızı eğer böyle devam ederse herkesin kendi yoluna bakması gerektiğini söyleyin.
Kaderimm NefesDeniz konuşmaktan anlatmaktan bıktım artık cnm almıyor kafası bende artık konusmayida bıraktım yüzüne bakmayida kızımla beraber atlatmaya çalışıyorum bı şekilde 😲
MeLy90 Yorum yaparak üzmek istemiyorum. Ne köy olur bu kişiden ne kasaba. Allah yardımcınız olsun. Evladınızın bahtı inşallah güzel olur.