Zezeeeyyldrm Vajinada batma zonklama belirti olabilir mi bide sade sag kasik agrim oluyor regl olmamaya 7 gün var olabilir mi ???
gel_artik_bebegim Zezeeeyyldrm alttan sanki bıçak sokuyorlar gibi oluyorsa o hamilelik belirtisi oluyor
EmineDD Mimozaa00 aynı ben 8 gun var daha ama yumurtlamayı göreli 10 gün oldu 12de yapcam bat 6 gün kalmış oluyor inş vardır ya inşallah hepimizz bu ay seviniriz sağlıkla kucagımıza alırız 🤗
Balum Gogus hassasiyet var normalde 28 inde olmam gerekiyordu olmadim cumartesi ye kadar olmazsa tekrarlicam testi cok coksilik cikti
gel_artik_bebegim songulshn 9 aralıkta başladı cnm 5 gün sürdü hemen başlamıyor doktor 1 hafta sonra beta sifirlaninca kanaman başlar dedi öyle de oldu
gel_artik_bebegim Balum aynen sen hamilesin cnm adete kaç gün vardı bu testo yaptığında bu erken gebelik testi değil mi
songulshn Benimde canım bı hafta sonra oldu zaten kanamam şuan doktor yine hamile kalabilirsin dedi 10 gün var beklemedeyim bende
gel_artik_bebegim songulshn bana da korunma hamile kalabilirsin demişti ama 9 gün var adetime bugün erken gebelik testi yaptım tek çizgi cıktı ne yazık ki testin içinde yumurtlamadan 11 gün sonra doğru sonuç verir yazıyordu
songulshn Yok canım çıkmıyor ben kan da test yaptım 2 çıktı doktorum şuan yapma dedi erken dedi de dinlemedim yaptım
gel_artik_bebegim Sevimnaz daha ne istiyosun keşke 15 aylık olsam da yine hamile kalsam değerini bil 😊
songulshn gel_artik_bebegim doktorum dedi hastalık gününde gel şuan erken dedi yapma dedi de işte meraktan yaptım alttan muayene etti yine hamile kalabilirsin dedi de inşallah Rabbim nasip eder hepimize güzel haberlerimizi alırız birbirimizden
Sevimnaz gel_artik_bebegim ama düzene girmedi hala o yüzden korkuyorum allah isteyen herkese çifter çifter versin insallah