Masmy Tuuuuu banada bakarmısınız son adet tarihim Tuuuuu banada bakarmısınız son adet başlangıç 7 ekim 28 yaşmda hamile kaldm 😌
Tuuuuu Beyzacm ağustosda eğer yumurtalama olduysa ki o ayda olmuştur erkek çıkıyor. Eğer geç döllenme olmuşsa eyül de kız çıkıyor
La_Liberte Tuuuuu siz hangi takvime bakıyorsunuz ☺️ Bi de benimkini dener misiniz sat:20 Kasım yaş:30
26Merve Tuuuuu Banada bakarmisin 🙂24 Mayıs 1994 doğum tarihim son adet tarihim 14 Eylül ama doktor 26 Eylül yaptı geç döllenme olmuş 🤗
Tuuuuu Yeppudaa La_Liberte 😃 evet yaşa bir ekleniyor ama bende miladi takvim var o yüzden direk o yaşa bakıyorum
La_Liberte Tuuuuu o zaman aynı takvim aslında değil mi 😂 benim baktıklarımda tutmayan yok neredeyse sizin de öyle mi ☺️
Arzu1994 Tuuuuu sat:21.06.2020 doğum tarihim : 28.08.1994 ben biliyorum cinsiyeti tahmininide almak istedim 😌
Mevreee Nisaa46 aslında 16da net oluyo diyolar benim erkek 12de belli gibi demişti sonrada 16da netleşti ama zaten daha hazırlık yapmiyosun o zamanda yani biz o kadar erken başlamadık alışverişe sen yine de detayliyi bekle canım bişiler alcaksan🤗