Yasminela Nisaa46 bugün bende gittim iki doktor da farklı cinsiyet söylüyor kime inanacağım bilemedim 🤷♀️
Tuuuuu yesilkahve yumurtalama tarihini biliyor musun. Eğer eylül de döllenme olduysa kız çıkıyor . Ekim de olduysa erkek
Eczmery123 Nisaa46 bence kız nub teorisine göre Yandan fotoğrafta Alt taraf yuvarlak olursa kız oluyor. Benimki de kız 👧 böyleydi. Bir de erkekler cinsiyetini hemen gösteriyor çıkıntıdan dolayı, ben 16 haftamda öğrenebilmiştim kızımı 😊
Yeppudaa Tuuuuu yasa 🥰🥰 bı kizim var Rabbim bu meyvedende tattirsin inşallah bana 🥰 olmayanlara nasip eylesin .
26Merve Tuuuuu Banada bakarmisin 🙂24 Mayıs 1994 doğum tarihim son adet tarihim 14 Eylül ama doktor 26 Eylül yaptı geç döllenme olmuş 🤗
Rukiye____ Nisaa46 aynısı bende oldu önce kız dediler vidalı konturolde oğlan dediler 6 ay kadar oğlan bildim simid kız diyorlar
Tuuuuu Beyzacm ağustosda eğer yumurtalama olduysa ki o ayda olmuştur erkek çıkıyor. Eğer geç döllenme olmuşsa eyül de kız çıkıyor
Rukiye____ Kizlar bir şey soracam ben 27 haftaya girdim bugün dün doktor bebeğin kilosu 1200 gram dedi görümcem çok zayıf diyor dugrumu sizce