Duyguhan BaharCihangir 33 haftalik hamileyim ve 8 kilo aldim 20. Haftaya kadar hic almadim bende ama bebis aliyor biz almis oluyoruz :-)
Asli91 Yas35 demekki hep çıkarıyolar 🤔 mide yanmam dışında bi sorunum olmadı.Onda da bastırsın diye ekmek lavaş tarzı şeyler yedim sonuç 29.hafta 13 kilo 😅
beyzanur06 29+1 6 kilo aldım smdiye kadar insallah cok fazla almam bundan sonrada yediklerim bebise yarasın bana yaramasn 😇
Melikeb19 Haftama kadar hiç kilo almadım hatta bir sene öncesinde halam doğum yapmıştı bir bebiş daha düşünüyormuş konuşurken eğer diğer hamileliğindeki gibi 25 kilo alacaksan yapma çocuk falan çok zorlanıyorsun dedim dalga geçtim son aylarına giriyorsun büyük konuşma dikkat et dedi güldük falan derken duan 28 haftalığım üç haftada 12 kilo almışım hiç anlamadım nasıl oldu nefes alamıyorum yiyip içmekten hala da sanki aç yatıyor gibi hissediyorum 😩😅😂
Suelllomerr AyenYavuz 6.aydan sonra ben aldım canım 2 ayda aldım normalde bünye zayıf kilo alan birisi değilim yesem bile ama alınıyorms güzel oluyorms yaa 🤣
Aydaozk Gzmgzm normal de kilolu bir insanım 95 kilo ile hamile kaldım 🙈🤭 valla bende bilmiyorum nasıl oldu herkes seni yokus aşağı yuvarlarız diyordu bana ilk 4 ay fazla bir şey yiyemedim bulantıdan galiba ondan oldu 😃😃
Ayseeelif BaharCihangir ben 1.68 boy 56 kıloyla hamile kaldım. İlk uç ay sadece bir bucuk kılo aldm.şimdi 32 haftaya girdim yeni .toplamda 11 kilo aldım 😅nasıl oldu bilmıyrum😅