Yas35 Nasıl başarıyorsunuz hamile iken kilo vermeyi veya bu kadar az kilo almayı anlamıyorum ilk hamilelıģımde 17 kilo aldım bunda bakalım kaç kılo alıcam sizler gibi olmayı çok isterdim ama hiç başaramıyorum
Minnakkkk Yas35 hiç bisey yıyemeyınce böyle oluyor 😀 sureklı mide bulantısı ama yemek yemeyı özlüyor insan keşke yesem de kılo alsam dıyorum
Asli91 Yas35 demekki hep çıkarıyolar 🤔 mide yanmam dışında bi sorunum olmadı.Onda da bastırsın diye ekmek lavaş tarzı şeyler yedim sonuç 29.hafta 13 kilo 😅
SedanurAydnAta Minnakkkk benimde 14 haftalık 4 kilo verdim 😊 yolun yarısına kadar verdiklerimizi alsak yeter 🤪
Avcihavva 12 haftalık 1 buçuk 2 kilo arası git gel yapiyorum 64 ile hamile kaldım bi gün 66 bi gün 65.5 geliyorum
Tugba6336 58 ile hamile kaldım 21 haftaya kadar 61 kilo oldum şimdi 24+4 deyim 67 kilo oldum canım çok sıkıldı nasıl birden bu kadar kilo aldım 😫😫
Bas 28+4 haftalığım 13 kilo aldım suan73 kiloyum bu gidişle doğuma kadar 80 gecerim büyük ihtimalle 8 yıldan sonra olunca cok hareket etmiyorum erken doğum olur diye yiyip yatıyorum sağlıkla gelsinlerde bebişlerimiz kiloları so nradan veririz😂😂😂😂
AyenYavuz Suelllomerr bende 43le hamıle kaldım 10haftalığım kılo aldıgım gunlerı gorurmuyum acabaaa beklıyorumm😄
Suelllomerr AyenYavuz 6.aydan sonra ben aldım canım 2 ayda aldım normalde bünye zayıf kilo alan birisi değilim yesem bile ama alınıyorms güzel oluyorms yaa 🤣
NilayKorkmaz 21+5 3 kilo aldım ama hiç karnım olmadığı için kilo almış gibi değilim 😒 herkese sağlıklı gebelikler hayırlı doğumlar 😍💙