Cigdm Kızlar çok afedersiniz utanarak söylüyorum ilişkiden sonra kanama oldu ilcedeyim yarın hastaneye gidicem siz düşünmü olmuştur çok üzülüyorum
Trky Cigdm Bende de olmustu. Ama hamile oldugumu bılmıyordum. Adet kanamasından azsa ınsallh bısey olmaz
derinsart Cigdm keşke üc ay korunsaydınız üc ay zatn riskli görülüyor genelde.. bende de kanama oldu iki kez ama ilişkiden degil kendiliginden geldi o sebeple biz dört ay hic o şeylere bulaşmadik 😕
Zeynep_cagdas Cigdm canım evde progestan varsa hemen kullan bir tane. Bir şey olmaz Allahın izniyle, öncelikle kendini yıpratma. Kanama durumu nasıl, peçeteye silince gelecek kadar mı çok mu?
Cigdm Esoo0698 gidicem bitter yok canım acilde doktor yok tayinden dolayı sınırdayiz burda acilde kadın doğum yok sabahı bekleyecek ama nasıl bekleyecek bir ben bir Allah bilir inşallah bişey olmamıştır kendimizi de sucluyoruz
Cigdm Zeynep_cagdas var canım kullandim hemen inşallah kötü birşey olmaz varmı acaba böyle olup bebeğini kaybeden
Eslemoyku Cigdm iyi düşün iyi olsun. Aynı şey aynı haftada benim de başıma geldi. Kadın doğum acile gittim. Düşün tehlikesi var dedi progestoran iğnesi yaptı. Hapını falan verdi. 2 gün sonra kendi doktoruma gittim. Hiç bir şey yok bu ara dikkat et dedi sadece. Be ilaçı bikere içtim. Doktorum kanamayı da kan uyuşmazlığından dolayı olabilir dedi. Şu anda çok Şükür iyim. Sende kendine panik yapma sakin ol bende ağlaya ağlaya stres yaparak gittim o iki gün geçmek bilmedi. Ama gereksizmiş onu anladım. Sen kendini ne kadar sakın tutarsan okdar iyi olursun hem şimdi hem hamilelik süreci boyunca 😍
Cigdm seleno hemen gorurgormez aldım zaten burada doktor yok diye duymuş almıştım gidene kadar yapa bileceğim başka bişey yok Rabbime emanet yarın inşallah güzel haberler alırız
Cigdm Eslemoyku bendede kan uyuşmazlığı var şimdi kanama olduğuna göre ignede yapılması lazım degilmi
Haticedemir1 Eslemoyku Canim kanamam hangi haftada oldu ve miktarı nasıldı ? Regl olmuş gibi kırmızı miydi ?
merveklyc Cigdm Aynı şey değil ama benden de gecen hafta simir alırken kanamam oldu baya kırmızı bana ilişki yasak düşük tehlikem olduğu için.Ondan önce de oldu birkaç kez kanama ve lekelenme progestan ve iğne kullandım geçti insallah önemli bişey değildir. 🙏
Eslemoyku Cigdm kan uyuşmazlığın varsa yaparlar canım büyük ihtimalle. Benim doktorum demişti ztn kanaman olursa hamilelik sürecinde yaparız kanaman olmazda doğumdan sonra yaparız diye kanamam olduğu için yaptık
Asyakuzusu Cigdm Canım düşük riski olunca oluyo. Kırmızı renk gelmedikçe sorun yok. Bende doktor 3 ay ilişkiyi yasaklamıştı ve ağır işte yasaktı. Progestan verdi hap. 10 gün kullandım. 10 günde aralıklı kanamam oldu. Şükür bişey yok şimdi
Eslemoyku Haticedemir1 ama çok az sürdü yani hastaneye gidene kadar durdu ztn aşırı bi kanamam olmadı çok şükür
Haticedemir1 Eslemoyku Şuan bende 5+6yım cuma günü ve pazartesi günü aynı senin dediğin gibi kanama yaşadım. Şuan ege Üniversitesi tüp bebek bölümünde yatıyorum. Kese var bebekte var inşallah kalp atışını bir de duysam içim çok rahat edicek.