Marsupilami 20 haftalık durumlar nedir sizde ? Benim bebek erkek,çok ağrı yaşıyorum kalçamda,bacaklarımda
Gizmolata Marsupilami bende erkek bekliyorum 19+5 ama ağrım sızım yok benim başka dertlerim var😂😂 magnezyum kullanıyor musunuz?
dugmeninannesiii Marsupilami 19+3 erkek benimde canım. İki gündür oturup kalkarken kuyruk sokumuna ani bi ağrı saplanıyor 😕
Gigy Marsupilami bel ağrım oluyor benimde arada ,gaz sancısı tekrar başladı onun dışında iyiyiz şükür 🙏bugün nedense vajina da batma hissi oldu ,gazdan mi acaba,yaşayan var mı hiç
Gizmolata Marsupilami onlar ilaç değil ama takviye sadece bende 4 günde 1 içiyorum ağrılarım geçti, özellikle kuyruk sokumum ve üst baldırım çok ağrıyordu.
Ozge3747 Marsupilami Neden ki? Kafanıza göre neden ilaç kullanmıyorsunuz? Sodayla ilacın etkisi bir mi?
Aysenfal Esraismail99 ay bizim de 20+5 bugün. Kız bebeğim 🥰benimde kalçam bacaklarım ağrıyor geçer inşaallah
Gizem2764 Bizde 20+2 yiz kız bekliyorum benimde sol bacağımda kuyruk sokumumda var akşamları özellikle yatmakta zor dönüyorum bide yataktan kalkarken rahmim ağrıyor baskı oluyor heralde
Suzii-90 Marsupilami bizde 20+3 bizimde erkek benimde kalça da ağrı oluyor bazen ama ben herhangi magnezyum kullanıyorum rahatlatıyor kurtarıcım oldu resmen öncesinde belimden bacağıma inen bi ağrı vardi magnezyumla geçti çok şükür peki sizin bebisin hareketleri nede nerede hissediyosunuz ben bazen aşağıda hissediyorum haftaya göre normal mi ki