2zannisi Merhaba sevgili anne adaylari:) 12+4 ikiz gebeligim var doktorum bu haftadan itibaren folik asiti kesip, demir ve multivitamin takviyesi basladi. Multivitamin olarak ise regenesis max onerdi. Fakat icindeki vitaminlere baktigimda D vitamini icermedigini gördüm.. ayrica D vitamini kullaniyor musunuz damla olarak veya kullandiginiz multivitaminin icinde D vitamini bulunuyor mu?
2zannisi Gamzii00 tesekkur ederim ben de D vitamini ekleyeyim vitaminlerime o halde.. ismini ve kac damla kullandiginizi paylasabilir misiniz
2zannisi Bubuseli tesekkur ederim ben de D vitamini alayim o zaman bir sonraki kontrolum 1 ay sonra cunku… D vitamini ilac isminiz nedir ve kac damla kullaniyorsunuz paylaşabilir misiniz
Bubuseli 2zannisi devit 3 kullanıyorum canim d vitamini 9 damla suyuma damlatiyorum tok karnına içiyorum istersen ekmeğine damlatabilirsin istersen meyvesuyuna damlat farketmiyor 🤗🤗🤗😍
Makbule05 2zannisi kan tahlili verdiyseniz ,değeriniz normalse vermiyor dr ,damla sayısı da değere ve sizin kilonuza göre değişir ,benim normalde çok düşük 20 damla kullanıyordum ama gebelikte değerim normal olduğu için vermedi en iyisi 1 ay daha bekleyin.
Gamzeakd 2zannisi bence kafanıza göre kullanmayın . Doktorunuz vermediyse vardır bir bilfiği bence ya da şüphede kaldıysanız tekrar bir sorun . Belki de d vitaminine ihtiyacınız yoktur …
Gamzii00 2zannisi pedia-d kullaniyorum bir parca ekmeğe 5 damla damlatip yiyorum doktor bu şekilde soyledi
berraninannesi Bubuseli bana damla hiç yazmadı neden acaba bende Mumsyyy bende regenesis max kullanıyorum başka bir şey yazmadı bana damla falan neden acaba 🤔
Yenigebe9 Bubuseli farkediyor canim dvit ne suya nede ekmege damlatilir. Dvit yagda cozunen bir hormondur. bir kasiga damlatip yemeklerden sonra alinir. Katkisiz zeytanyagli dvit venatura markasi temiz
2zannisi irorkay hayir canim olmuyor o baska bir vitamin regenesis max icinde d vitamini bulunmuyor maalesef :/
irorkay 2zannisi hadi yaa. Ay ben de sorayım o zaman. Gebelikten önce monovit d kullanıyordum bıraktım sonra. Belki de birkaç ay geçmesini bekliyor vermek için henüz 8.haftadayım ben
mercimeginanne 2zannisi Pregnomarin kullanıyorum. İçerik bakımından baya zengin bakabilirsiniz internetten isterseniz
Busraveminisi1 2zannisi bende regenesis max ve gynoferon kullanıyorum ekstra d vitamini vermedi doktorum
2zannisi Busraveminisi1 hic d vitamini kullanmadiniz mi acaba cogu gebe 3. Aydan itibaren multivitamin ve demire ek olarak d vitamini de kullaniyor cunku aklima takildi..
Busraveminisi1 2zannisi hayır ekstra vermedi canım sadece 24. Haftada magnezyuma başlattı içinde d vitamini de vardı 32 ye kadar kullandım
Mel05 Busraveminisi1 bana aile hekimi ilk 6 hafdalikken devit 3 d vitamini ve folic trio verdi sabah aksam 5 damla. Sonra 9 hafdaliken kadin doguma gidimde 5 damlaya duşurdu. Simdi 11 hafdaligim kan ve multivitakine basladim. 12 hafdada sonra folic trio birakabilirmişim dedi
2zannisi Mel05 bazen aile hekimlerinin elinde olmuyor canim o yuzden mecbur recete ile yazip verebiliyorlarmis