merveklyc Merhaba kızlar 9+2 hamileyim doktor mantarım olduğumu söyledi.Aşırı akıntım ve kasıklarımda batma var bu mantar ağrı yapar mı bir de ne önerirsiniz geçmesi için? İlaç vermedi ilaç vercem dedi ama yazmadı.🤷
Busra3509 merveklyc o haftalarda bendede oldu cogu gebede oluyor dedi saglık ocagı. Asırı akıntı olyo 15 haftalgm hala var tekrarlıo.
ZEhrA_94 merveklyc walla bana doktor ılık suyla sirkeyi karıştırır otur demişti işe de yaramıştı çok illet birşey ya ıykkkk ama idrar yolu enfeksiyonu vardı bende hep onada iyi geliyor
annepanda merveklyc fitil veriyorlar. Birde benim doktorum 1 lt suya 1 kaşïk sirke koy ve yika demisti. Bir danısın isterseniz. Burada bir arkadasta yogurt surerek gecirmis. İcindeki bakteriler mantarı bitiriyormus. Bana. Tuhaf gelmisti ama internettede baktim yazilanlar mantikli..
annepanda merveklyc birde ayaklarinızi üşütmemeye calışin. Ev ne kadar sıcak olursa olsun. Ayağinizdan patik panduf eksik etmeyin. Ben bu aralar belimede şal bağliyorum. Bel ayaklar siicam olmalı.. evde eskimolar gibi dolaşıyorum ama olsun..
Hafizemrah Bende de mantar enfeksiyonu oldu doktorum tek kullanımlık fitil verdi çok şükür çekti 14 haftaligiz bu arada
merveklyc Hafizemrah Çok geçmiş olsun bende isteyeyim o zaman ilaç.Sağlıkla kucağınıza alın insallah. 💕
Hafizemrah Kizlar hiç bir şeyin faydası olmuyor ilaçtan başka sirkeli su hikaye geçmiyor doktorunuza soyleyin tek kullanımlık fitil veriyor çok şükür çekti
ZEhrA_94 merveklyc aynen dene Bi zararı yok tedirgin oluyorsan bile temiz bir mendili suya koy al pansuman yapar gbi temizle
Neseli5 merveklyc 3 ay olmadan ilaç. Vermiyor doktorlar banada öyle demişti bol su iç diye 3 ay oldum öyle yazdı fitil krem filan
Neseli5 merveklyc rica ederim benim doktor öyle dedi sizde yine danışın ama kendiniz alıp ilaç sakın kullanmayın doktor önerisi olmalı kesinlikle
merveklyc Neseli5 Ona cesaret edemem zaten baya aksiyonlu bi gebeliğim var.Soracağım canım inşallah verir de kurtulurum.😔
Neseli5 merveklyc inşallah bende kullanıyorum ama tedirginim yinede inşallah bebişlerimizi Sağlıkla kucağımıza alırız, tedavilerimizde karşılığını bulur
merveklyc annepanda En iyisini yapıyorsunuz bünyemiz iki kat daha hassas sanırım şu an.Sık idrara çıkma ve sızı da yapıyor mu bu mantar bende öyle şeyler de var