Annesikuzeyin Sedaa61 hay maşallah paşaya sağlıkla alın inşallah siz çok almamışsınız bebişimize yaramış 🖤
svmm Annesikuzeyin 36+3 teyim bebeğim 35+6 da 3025 gr 49 cm di 10 kilo aldım doktorum nasıl doğum istediğimi sordu önceliğim normal dedim perşembe çatı muayenesi olucam çantamız hazır bekliyoruz
Esra_Omer_21 Annesikuzeyin Ben günde iki ögün yiyiyorum yemem fazla degil ama abur cuburdan kendimi alamıyorum saati hiç farketmiyo😂gece bile kalkip agzima çikolata atip bi iki bardak su içip öyle uyuyorum😂Gelde kilo alma
NurSema01 Annesikuzeyin 102 kiloyum 12 kilo aldım 36+1deyim oğlum 2900 gr 🧿 çok şükür normal doğuma engel görmedi doktor çatı muayenesi geçen hafta oldum uygun dedi bebişin çantasını bugün hazırladım kendime çanta hazırlayacağım sadece😊
Annesikuzeyin NurSema01 yaa valla ben muayeneden dolayı değilde nasıl doğacak diye gerginim içimden hep normal geçiyor,normal istiyorum ama doktorum boyum ve bebeğin iriliği arasındaki duruma göre bakacağız demişti o biraz sezeryan taraftarı gibi geldi bana :/
NurSema01 Annesikuzeyin bende normal istiyorum doktor normal doğum için hiçbir sorun yok şu an sezeryan en son seçenek dedi ama günler geçtikçe içime bi endişe ve ister istemez korku sarıyor 🤨
Annesikuzeyin NurSema01 valla boyum 152 bu engel mi bilmiyorum iyice ağrım arttı bu hafta bakalım yarın kontrol var doktoruma artık bir karar verelim diyeceğim umarım cevap verir bana 😬