Paramedik _Mother_ Bu arada tekmelemeye başladı mı senin kızım benimki artık geceleri pıtpıt vuruyor 🙈🥰
Mevreee mucizeeem tabi ki de farklı ama bunu yazan arkadaş daha 13.haftada yani çok erken gerce 9 haftalık hissettiğini iddaa eden var😏🤭
KbrNr26 queens sağlıkla, hayırlısıyla gelsin inşaAllah canım benim o ne zaman geleceğini bilir, acele etme ☺️😊
_Mother_ Paramedik ilk zamanlar biraz kötü geçti ama şu aralar iyidir iştah falan yerinde 😂 sırt ağrısı oluyor birde çatı ağırısı yaşıyorum onun dışında günüm kızımın tekmeleri ile geçiyor
Paramedik _Mother_ çok şükür ki geçmiş o günler canim şimdi keyfini çıkar bu iyi günlerimiz 30 lu haftalarda Panda gibi oluruz sağa sola yuvarlanıp dururuz 😂😂
Yasom _Mother_ 21+4 günlük benim miniğim de benimde oğlum olacak heyecanla bekliyorum bende küçük kuzumu 👶
_Mother_ Yasom yaa maşallah canım 😇 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin detaylıya girdin mi boyu ve kilosu nasılmış paşamın
KbrNr26 Zahire38 çok sevindim canım benim Rabbim sağlıkla, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah 🙏😘