KbrNr26 biranneikikedi selammm 🤗 amin inşaAllah hepimiz sağlıkla, hayırlısıyla kucağımıza alalım evlatlarımızı inşaAllah 🙏🥰🥰
KbrNr26 Nesrincente ohoo sen erken başlamışsın canım dur daha asıl 35-36 ya gelince gör sen heyecanı, telaşı 😏
Sibelrx 23101991 ayaklari ile karnin yamuk oluyo koy karnina kumandayi kumanda hareket ediyodu bende 20 haftada hissetim ben 2 ci olucak bakalim bunu kac haftada hissederim bilmiyorum
Cerenay KbrNr26 27 hafta Denizliden slmlar bizim de sezeryan olucak doktorumuz acil bisey olmazsa mart 20 dedi🥰🤩
Pnrbyr-2555 Bizde daha yolun başındayız 11+2. Sona yaklaşan hamile annelerimize Allah sağlıkla evlatlarına kavuşmayı nasip etsin. 🤲
Mevreee 23101991 öyle valla benimde ilk gebeliğim resmen karnımın heryerini ezberledim hareket görürüm diye ama yok biraz vakit aliyo😂😂 amin canım insAllah valla🙏
mucizeeem Mevreee benim ilk hamileliğim 16 haftada hissetmeye başladım suan 19 haftadayım daha da netlestş baya hareketli hissediyorum. Kişiden kişiye değişiyor o
Mevreee mucizeeem tabi ki de farklı ama bunu yazan arkadaş daha 13.haftada yani çok erken gerce 9 haftalık hissettiğini iddaa eden var😏🤭
KbrNr26 EB1661 aminnn inşaAllah canım benim sağlıkla, sıhhatle hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşalım inşaAllah 🙏🥰