Eerrennn_ arelaslan Vajinal bakteri olabilir canım bende mantar sanmıştım bakter cıktı antibiyotik ile gecti. Tehlikeli Aman bi kültür ver baktır erken dogumlara neden oluyor
arelaslan Eerrennn_ hadi ya. Bu kez söyleyeyim acilden gittim baska doktor vardi. Kendi doktoruma söyleyeyim bi
Ebru0600 Leylaozlgl1 benimde öyle oldu doktora sordum oda günde 10 defa hareket ediyorsa sorun yok korkma dedi normalmiş yeri daraldığı için hareketleride azalıyormuş canım
Ebru0600 Kızlar bende 28+1 deyim ve bebeğin suyu biraz fazla çıktı doktor şekeri ve beyaz unu yasakladı şeker testide normal çıktı bunu yaşayan var mı şuan ?
Melek8985 Ebru0600 aynıyız sizinle hafta olarak. Benimde suyum fazla çıktı son iki kontrolde ve şeker çıkmadı çok şükür. Dikkat et dedi bana da doktor. Ayın onu gibi gidiyorum bakalım bu ay ne diyecek merakla bekliyorum.
Hilal26 Ebru0600 27+6 hamileliğim bnmde suyum fazla cıktı dendi karbonhidratı bırak dikkat etmezsen erken doğum olabilir dedi
neslii35 Ebru555 bu haftadan önce az akıntılarım oluyordu ama bu haftayla birlikte arttı nedense. akıntı var ama herhangi bi kaşıntı bi yanma falan yok sadece akıntı var sende de öyle mi ?
Eerrennn_ neslii35 akıntınızın rengi miktarı nekadar acaba, benimde yoktu yarın 28 oluyoruz benimde az bir miktarda geliyor
ZeyHus33 Eerrennn_ yok kasıntı hala devam ediyor 2 günde bir kasınıyor bildin yırtıyorum sonra yanıyor su fln degdi mi fitil fln verdi kullandım fayda etmedi bunu yasayıp Dogumdan Sonra gecen varmı acaba hormanlardan galiba kasıntı anlamadm
neslii35 Eerrennn_ akıntımın rengi beyaz, doktora danıştım beyaz akıntının çok normal olduğunu sarı yada yeşile dönerse onunla ilgili bi tahlil yapabilceklerini söyledi. Miktarı da her tuvalete girdiğimde akıntım olmuş oluyor, arttı 🤷🏼♀️
Eerrennn_ Kızlar gün icnde sizinde karnınızda aykata kalınca özellikle sertleşme oluyormu kısa süreliğine. Agrı yok ama sertleşiyor. Dışarda yürüyünce faalan uzanınca gevşiyor 😀
eliff26 ZeyHus33 ben 29. Haftadayım sabahtan akşama full enerji evi talan eden bebelerimin peşinde pilimin erkenden bitmesinden başka sıkıntım yok cok şükür güzel geçiyor 😊
Eerrennn_ neslii35 sarı olunca vajinal kültürmü vermek gerekiyor? benimki bazen hafif sarı gibi ama bazende beyaz 🤷🏻♀️
neslii35 Eerrennn_ ben de dikkat ettim bazen çok hafif sarı gibi oluyor perşembe günü kontrolüm var not aldım sorucam doktora inşallah kötü bir anlama gelmiyordur 🙄
Ebru0600 Tevhidehli1 ölçüm yapılmadı sadece suyu biraz fazla şekeri ve beyaz unu bırak dedi şeker testi yapıldı normal çıktı 1 ay sonra tekrar gel dedi
Nur123456789 OzgeSahin2 Merhaba canım size resim atmayı çok denedim ama olmadı sayfamda bebeğimin ultrason resmi var zahmet olmaz ise cinsiyet tahmininde bulunur musunuz tahmininizi çok merak ediyorum 😊
Gzdsrm Leylaozlgl1 canim aynisi bendede var 27+5 bizimde sanki eskiden daha cok tekmelio daha cok hareket ediodu bende endiselenmeye basliorum 😔
Leylaozlgl1 Gzdsrm birçok kişinin öyle olduğuna göre normal bişey o zmn yorumlarda herkes aynı şeyi soyluyor inşallah kötü bisey yoktur