Serpil3413 arelaslan bende kasınyrm ellerim biraz kurudu hatta sağlık ocağındaki hemsire gebeliklerde oluyor dedi normal dedi
arelaslan Serpil3413 çanım ellerim deil ellerim zaten kurudu hep yara oldu ama vajinada var kaşıntı uyutmuyor
cerencann 29 haftalığız bugün tam bizde 🤗 geceleri soldan sağa dönerken vinç çağırıcam bu gidişle zor dönüyorum 🙈 sol tarafıma yatmaktan sol kalça kemiğim kalmadı 😄 onun dışında bu haftada karnım çok gerildi sanki patlıycak gibi oluyor bazı bölgeler sertleşiyor 🤔Allahım sağlıkla zamanında gelsinler tek başka bişey istemem 🙏☺️
A-F-B Serpil3413 yok hissediyorum yeri daralırmış bu haftalarda sadece azaldı yani 1 saate bir hafifçe tekmeliyor bazen de yer değiştiriyor
OzgeSahin2 Serpil3413 keyfi nasil isterse oyle bazen hic oynamiyo bazen cok hareketli mesela sabah baya oynuyodu suan saatlerdir oynamiyor
Baharhnm ZeyHus33 28+4 bel ağrısı bacak ağrısı mide yanması hepsi bir arada canımı okuyor ama oğluşum tekme atıp özür dilerim anne diyo 👶😍
Nur123456789 OzgeSahin2 Merhaba canım size resim atmayı çok denedim ama olmadı sayfamda bebeğimin ultrason resmi var zahmet olmaz ise cinsiyet tahmininde bulunur musunuz tahmininizi çok merak ediyorum 😊
baby0615 Merve_bdk benim de şimdiye kdar el ve ayaklarda şişme sorunum yoktu. Birden oldu. Yüzüğümü kesmek zorunda kaldık. Ayakları hep düz uzatmak ya da yukarı kaldırmak gerekiyor. O zaman geçiyor.
Leylaozlgl1 Gulsenela neden acaba en kısa zmanada doktoruma gitcem eğer sizden de bir gelişme olursa haber verirsiniz
Leylaozlgl1 Serpil3413 neden böyle oluyor ki bende anlamdım ya artik düzene girmesi gereken haftaliktalaf aslında
gessni Bende 27+0 ım şu an. Toplamda on kilo aldım, bu hafta ufaktan damarlar kırmızı görünmeye başladı gözüme. Sizlerde başladı mı çatlaklar, neler yapıyorsunuz önlem olarak?
Eerrennn_ ZeyHus33 27+5 🙆🏻♀️ akşamları ayakta durunca sertleşen karnım ve özellikle dışarda biraz fazla ayakta kalayım taş kesliyor belim kopuyor 🤷🏻♀️ 2 gün sonra randevumuz var bakalım normlami herşey 🙆🏻♀️