Minnakhamis Kızlar altlı üstlü yenidoğan-3 aylık takımların içine zıbını yarım kol mu yoksa sıfır kol mu alınmalı ? Bu arada doğum Nisan sonu Mayıs başı gibi olacak inşallah 💜
Gbbc Minnakhamis Benim doğum ocak başında canım ben hepsini sıfır kol aldım hediye gelenler var kimisi kısa kollu bi kaç tanede uzun kollu var
Elfffffffff Minnakhamis kısa kollu giydirirsiniz bence, ben eylül başında doğurdum kısa kollu giydirdim içine eylül ve ekimde, sizde nisan mayıs kısa kol giydirirsiniz sonra kolsuza geçersiniz. Yine de çok almayın çabuk büyüyor bebişler😊
Hd8 Minnakhamis bende aynı haftalarda Allah nasip ederse doğum yapacam yarım kollu aldım hep . Bebekler ilk aylar üşür serin olur dedi bebeği olan arkadaşlarım . 🤷♀️
Minnakhamis Elfffffffff anladım evet benimkilerde tam geçiş dönemi doğucaklar ☺️yenidoğan 3 tane kombin aldım sadece 😀 ama 0-3 biraz fazla aldım çabuk kirletiyorlar dediler 🤷🏻♀️
Nasippp Elfffffffff kısa kollu zıbın üstüne tulum veya ne alt üst takım gibi tek parça mı giydirdiniz bende şu şekilde olur die düşünüyordum kısa kollu üstüne uzun kollu zıbın altına pijama ve en üstüne tulum çok. Mu olur kız 😂. Mart Nisan gibi olursa Burcinisp88 Sizde okur musunuz yazımı yanlış mı giydirme şekli 😂 tecrübesizim de 🙈
Minnakhamis Burcinisp88 peki bu altlı üstlü takımların içine hangisi daha iyi olur yâni bebek daha rahat eder
Burcinisp88 Minnakhamis yarım kol veya sıfır kol pek fark etmese de ben sıfır kolluları daha çok kullanmıştım. Ama şuanki bebek alışverişimde maalesef yarım kol bulabildim sadece. Uzun kol bazen kastırabiliyor. O da yerine göre güzel. Sıcak tutması açısından ama kollar üstüste gelince sıkabiliyor. Özellikle bebişin kollar tombik ise 😊😊
Beyzan Minnakhamis ben uzun kollu zıbın üstüne takımın ceket gibi olan üstlerini giydiriyordum. Doğum Mart’ta oldu evi de hem 22 derece yaptık. Ben ilk zamanlar üstüne yelek filan da giydirdm ama çok sicaklatmisim yüzünde isilik gibi şeyler çıktı çok kalın giydirmek iyi değilmiş özellikle erkek çocuklarini
Minnakhamis Beyzan evet bende uzun kollu düşündüm de isilik mevzusunu bilmiyorum şimdi öğrendim ben sadece rahat eder mi gibisinden düşündüm 🙇🏻♀️ öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim canım 💜
Minnakhamis Gbbc ya çok tatlısın 😂 Erzurum’da yaşıyorum kendim gibi düşünürsem çocuğu kırk kat sarmam gerekecek 🙈 çünkü hiç ısınmıyorum 🥶😂neyse ki burdaki tecrübeli anneler var 😄
Gbbc Minnakhamis Erkek bebekler sıcağı sevmez diyolar canım o yüzden zaten evler sıcacık olucağı için