Belgincn Bir sebep bulamıyorlar görünüşte kanama alanı frlan yok ama 1 aydır adet kanaması gibi kanamam oluyor 😒😒 bugün yine kontrolüm vardı gittim aynı şeyleri söyledi bebekler iyi ddi
Esra2288 Leylaaa38 kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama Gökalp hoca corasprin ilacını sizde kaçıncı hafta kesti
Leylaaa38 Esra2288 Tam emin değilim yanlış bir şey söylemek istemiyorum.. ama ya transfer den sonra ya da kalp atışından sonra Gökalp bey size nasıl uygun gördüyse zaten söyler keseceği zaman
Esra2288 Benim hala kesmedi il dışında olduğum için Gökalp hocaya gitmiyorum muayeneye buradaki doktoru 32.haftada kesmek istiyor ama Gökalp hocaya mesaj attım oda devam et diyor ne yapacağımı şaşırdım🤷🏻♀️
Berke Kizlar muayene ucreti nedir gokalp beyin bir de histereskopi ucreti nedirr aciiill bilen varsa yazsn kzlarrr 🤲🤲💜💜
Gamzenur124 Berke canım muayene bilmiyorum da histeroskopi 1 muayene +ameliyat 4050 civarıydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam
Gamzenur124 Berke ah bi bilsem 🤦♀️ bir kaç merkeze sormustum en uygunu burasıydı aynı zamanda zaten tedaviye gökalp bey ile devam edeceğim için güvenilir yerde işlem yapmak daha mantıklı
Berke Gamzenur124 kesnlkle bende baska bir doktora gittim bgun ama hic guven vermedi ve histereskopi icin baskasini onerdi tamamen guvenim gitti. Direkt gokalp beye gidicem arrtik
Gamzenur124 Berke kesinlikle imkanın varsa tek tavsiyem Gökalp bey ben 1. 5 yıl doktor doktor gezdim gitmediğim kalmadı tek muayenede en doğru kararı ve güveni veren tek doktor oldu umarım tedavimizde aynı şekilde sonuçlanır
Berke Hnd3535 aybur simura gittim canim ama bana guven vermedi histereskopi icin bile baska doktora yonlendirdi resmen anlasmis gibi yonlendiriyor hemen baskasina yonlendirdigi doktor 5000tl ye yapiyormus bir de