Seliminannesi23 Rabiacengiz aynn cnm hiç dusunmuyorlar zTen son gunlerimz iyice strse sokuyorlar insanı🤷🏼♀️
Rumeysayavuz Seliminannesi23 canim ben bi makalede okumuştum. Çocuğun kilosu, içinde bulundugu haftasında olması gereken kilodan 2 hafta onde veya geride olabilirmiş,bu normalmiş. Bence üzülmeni gerektirecek birsey yok. Diğer doktora da git bence hem icin rahat eder.
tgctngl Seliminannesi23 canım ben de 36+3 üm dün kontrole gittim bu hafta sadece 60gr aldığını söyledi doktorum ve 2560 gr oğlum. Bana da kilosu birazcık az ama önemli değil yeterki sağlıklı olsun dedi. Ben de birazcık üzüldüm ama bazı bebekler zayıf doğabilir 2500gr-4500 gr normal aralık olduğuna göre sıkıntı yok hiç üzülme doğduktan sonra kilo aldırırız inşallah minnoşlara😊😊
Seliminannesi23 badecanisik cok tesekkur ederim cnm benm. Tabiki oyle zaten benm için ddgm gibi kilosu onemli dgl fazla ama 2 hafta geriden gelmesi cnmı sıkıyor 38 ken nasıl 35-36 cıkıyor anlamdm 🤷🏼♀️
badecanisik Seliminannesi23 ben 19. Haftada kontrole gitmiştim bebek 300 grdı 2 hafta sonra tekrar gittm 350 çıktı şaşırdım baya yanılabiliyorlar ben çocugun tekmelerindne bile ağırlığının arttığını anlıyorum yani 2 haftada 50 gr alması komik inanmadm bişeyleri gözden kaçırabiliyorlar. Sıkma canınını.
Ferahfezaaa Seliminannesi23 her gün iki bardak normal yağlı süt için 20 günde bir kilo alması garanti,
Seliminannesi23 badecanisik aynn cnm sıkmıyorum zaten suan dogsa bile herseyi cok iyi Rabbim zamanında hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin🤲🏻🌹
Melisa_eker Seliminannesi23 yok normal sadece devletteki ultrasyonlar ile özeldekiler farklı çıkarıyor ona bende şahit oldum.Devletin kullandıkları aletler daha gelişmiş olduğu icin o daha net oluyor.
Isilhanim87 Hiç bir zaman tek doktorla kalmayın. Bir-kac doktor değiştirmeden, işte budur denmiyor. Ben 4. Doktorumda kaldım ondan öncekiler ya ilgilenmedi ya da ben elektrik alamadım. Güven önemli.
Seliminannesi23 Isilhanim87 aynn oyle cnm dedgin gibi sonucta canımızı can parcamızı ellerine bırakıyoruz ❤️
haziranin25i Seliminannesi23 merhabalar açıkçası 32+1 de gittiğimde kilosu da boyuda herhangi bir problem olmadı ve yoktu. 35+1 de gittiğimde 2 hafta geride kalmış dedi.. İnsan ister istemez üzülüyor ve takılıyor 🥺 Ben zaten kilo almıyorum ama bebeğim alsın diye yemediğim şey kalmıyor haftaya yine çağırdı bakalım inşallah duzelmistir 🤗