GoldenRose21 sagsbry efermag kullanıyorum. Resmen bu ilaç benim canım ciğerim çünkü kasık ve çatı ağrılarımı aldı götürdü. Yemekten hemen sonra soğuk suyla içiyorum evet içerken tadı pek hoş değil kafaya hızlıca dikiyorum. Sağlık için gerekli çünkü. Bende ishal yapmadı
sagsbry GoldenRose21 bende şimdi aradım doktorumu normal dedi canım.. Gerçekten bende ağrılara dayanamadım 2 gün içtim çok fayda etmişti
Bsmlh sagsbry wallahş gazdan bayıldım bugun Dr aldım soluğu mevlam hepımıze hayırlısı nasip etsin ya 🙈🤲
H-M nilsmother bende magnorm kullanıyorum ayıptır söylemesi her sabah 3 .4 kere tuvalete çıkıyorum omu yapıyor acaba
sagsbry Ccff3435 troid ilacı içiyorum sabahları belki de ikisi birleştiği için böyle bir etki yaptı bilmiyorum 🤷🏼♀️
H-M nilsmother günde 1 defa ama hergün içmiyorum 2 günde bir içiyorum.birde sabahları decavit ferrumfort kan ilacı kullanıyorum onlarda ishal gibi yapıyor sanırım çünlü hamileliğimin hemen hemen başından beri düzenli şekilde günde 3 kere en az tuvalete çıkıyorum.
ilk_heyecan_ Salıdan beri düne kadar magvital kullanıyordum. İshal yapmadı ama deli gibi gaz yaptı. En son dün de tansiyonunun canına okudu 8e 4e kadar düştü daha toparlayamadım kendimi. Tansiyon hala yerlerde geziyo. Vücuttan bi atsam kısmetse rahatlıycam.
sagsbry Defnerabia canım ben bugün aç karnına içmiştim o yüzden olabileceğini söyledi burda bir arkadaş..
Snzen sagsbry magosit evet yapabilir ama yediklerinizle beraber etkisi olur kabız olmazsınız magosit kullanırken
BilmemKacYilOldu BilmemKacYilOldu gecen günki posttan hatırladınmı 😂😂😂 iliskide agrı olan postta sırt sırtaydık🥰🥰 neyse konumuza gleln ben magvital kullanıyrm cokta memnum 🥰😘