Karsesi sagsbry hangisini kullanıyorsunuz prospektüse baktınızmk? Ben magnimore kullanıyorum öyle bi etkisi yok
nilsmother sagsbry Bn magnorm kullanıyorum ishal yapıyor ama kan ilacı da kabız yapıyor ikisini birlikte kullandığım için normal şuan
sagsbry Karsesi magosit kullanıyorum kuzum günde bir tane.. Yan etkilerinde öyle bişey de yazmıyor ama anlamadım
Eerrennn_ Anne18 magvital normal soguk suya kouluyor degilmi? 1 su bardagımı olucak suyumuz cay bardagımı? bende aldım başlyamadım daha
H-M nilsmother bende magnorm kullanıyorum ayıptır söylemesi her sabah 3 .4 kere tuvalete çıkıyorum omu yapıyor acaba
Snzen sagsbry magosit evet yapabilir ama yediklerinizle beraber etkisi olur kabız olmazsınız magosit kullanırken
Gulaybayrakdar sagsbry bende magosit kullanıyorum. Sancılarımdan dolayı bugün 2 ye çıkardı dr um ve ishal yapabilceğini söyledi
Ezgilerledolu sagsbry bence kullanabilirsiniz kabızlık daha kötü hamilelikte benimde olmuştu ama bir süre sonra düzeliyor merak etmeyin
44Queen Aç karnına içerseniz ishal yaparmış o yüzden ben yemeklerden sonra içiyorum öyle bir durumla karşılaşmadım
sagsbry 44Queen gece ağrılara dayanamayıp içmiştim.. acıkmıştım ama gece yemiyim diye gelişi güzel aldım ilacı sanırım şuan niye olduğunu anladım. Teşekkür ederim bitanem🌼
sagsbry Karsesi yan etkileri tam olarak beni anlatıyor ve çok ciddi yan etkiler mutlaka doktora başvurun yazıyor 😯 şuan Bi korktum
Bsmlh sagsbry wallahş gazdan bayıldım bugun Dr aldım soluğu mevlam hepımıze hayırlısı nasip etsin ya 🙈🤲