Oms Mizgin2020 ben bir mol gebelik gecirdim korunma süresi vardi o süre zaafinda yaptim ön hazirlik olsun diye 3 ay sonra hamile kldim ama 2 ayini korunduk zaten yani etkisi var mi yok mu emin degilim ama zararli bisey degil denemekte fayda var.
Tatahrun Birgksjsi73 Betul3425 Mizgin2020 inşallah canim dualarımız seninle birde takvim diye bı program var ben onu kullanıyorum onu yükle istersen en son adet tarihini işaretle orda sana yumurtlama günlerini doğurganlık zamanını gösteriyor hangi tarihte diye onu dikkate al bu sefer soğan kürünüde uygula inşallah olur ozmaan canım 🥰
Mizgin2020 Tatahrun kullanıyorum canım iki tane takvimim var ikisinden yumurtlamayı da dikkate alıyorum canım benim
34Gizem Mizgin2020 kuzum orta boy soğanı kahverengi kabuğunu soy dörde böl. Öncesinde 1.5 su bardağı içme suyunu ocağa koy o kaynasın. Su kaynadıktan sonra soğanı at içine onunla beraber 5 dk kaynat. Ilıktan sıcak iç saha akşam. Ben bu ay yaptım 8gün yumurtlamayı görene dek. Regl dönemini bekliyorum inşallah şifa olur 🙏
34Gizem Mizgin2020 araştırmalarına göre herkes öyle yapmış. Bence sen de yumurtlamayı görünce bırak. Söktürücü etkisi var çünkü
Beety26 34Gizem hayir ya ne sokturucuu…. Ben yumurtalamayida gordm..yumurtamda catladi..iliskide oldu sonra hic….iliski olmadi en son 4 kasim iliski olduk Sogam kirumde 6 veya 7 si bitdi. Ben bilerek birakmadim ki 15 gun tamamlansin
34Gizem Beety26 dediğim gibi benim araştırmalarım sonucu yaptığım bu. Yanlış yönlendirmek istemem tabi ki. Siz daha iyi bilirsiniz :)
Beety26 34Gizem ne zaman sokulur bilirmisiz? Bebek tam tutunmussa 2 3 haftalikolmussa ozaman sokulir Zaten sogan kuru adetin bitrr bitmwz baslaniliyor.oda adetin max 16.gunu bitiryor