Buketg13 Mizgin2020 amin dediğim gibi bir iki kere bile içince faydası oluyor aklınızda olsun . Ben bekar iken içmiştim .
gel_artik_bebegim Mervebyk ben de her gün 1 havuç bir incir yiyorum bu ay başladım faydası olur mu acaba
Hafizimm Mizgin2020 Ben de adet oldum bugün canım. Bu ay çok beklentim yoktu adet düzenimi ve yumurtlama günlerini tam bilmiyorum kürtaj olduğum için. Şimdi diğer adetimden 20 gün sonra oldum 28-29 günde bir döngü olduğunu anladim. Ama soğan suyunu denemek istiyorum. Bekarken de adet gecikmesi yaşadığım zaman içiyordum ve adet oluyordum. Ama düzenli değil bi defa falan. Şimdi ben de burda bekleyeyim kürü merak ediyorum.
Tatahrun Mizgin2020 Mizgin2020 hayır adetin bitsin hem başla o akıntıyla varsa enfeksiyon falan onlarıda temizliyor zaten farkediyorsun sende
Tatahrun Tatahrun ikibardak suda kaynatıp iciceksin canım istersen İbrahim Saraçoğlunun aç bı videosunu ordan bak dinle öyle yap inşallah rabbim.bu vesileyle güzel haberler almanı bizlerede burdan duyurmani nasip eder ama sunuda bil kimi hemen kalıyor kimi insanda bir daha ki aya hamile kalıyor sen içini ferah tut kafanida başka şeylerle meşgul et iç soğan suyunuda et duanı bol bol mucizelere inan vardır rabbimin bir bildiği de bekle canım biraz sabır gerekiyor oda bizde olmuyor 😂😂😂😂🙈 ben adetimden altı gün önce test yaptım öğrendim belirtilerim oldu baş dönmesi göğüs hassasiyeti baş ağrısı olunca denedim ikinci çizgi silik cikti bekliycem dedim erken gebelik testinden iki tane almış eşim digeride adetimden bir gün önce yaptım sabirsizlandim çok şükür bu sefer iki ciZgiyide hemen gördüm kan verdim beş haftalık olucam inşallah 🥰
Burcu-2910 Mizgin2020 canım bende kimyasaldan sonra kanama bitince başladım inşallah bana da işe yarar 🤲🏻🤲🏻
Duruaslan Mizgin2020 canım bence doktora danış soğan kürünü yaparken rahim duvarını inceltiyormuş ve düşüşe sebep oluyormuş
Tatahrun Birgksjsi73 Betul3425 Mizgin2020 inşallah canim dualarımız seninle birde takvim diye bı program var ben onu kullanıyorum onu yükle istersen en son adet tarihini işaretle orda sana yumurtlama günlerini doğurganlık zamanını gösteriyor hangi tarihte diye onu dikkate al bu sefer soğan kürünüde uygula inşallah olur ozmaan canım 🥰
Ferda_ Mizgin2020 burada herkes farklı bir şey söylemiş, bence ibrahim saraçoğlu’nun videolarını açıp izleyin, en doğru bilgiyi oradan alırsınız. Mesela soğanı 5dakikadan fazla kaynatmamak gerekiyor ama burada herkes başka bir şey yazıyor