DaisyMom Mumsyyy evet canim yeterki saglikli olsunlar 🌼 Ya dimi bu balayi denilen donem cok guzeldi.Son doneme girince ilk aylardaki gibi oluyor insan.Bana zaten hersey yasak surekli yatiyorum.Kalkip evin icinde bir yere gitmek bile zor geliyor.Allah yardimcimiz olsun.Benim ikinci gebeligim.
Mumsyyy DaisyMom evet evet 2.trimester cok iyiydi, simdi uyanip duruyorum geceleri zor geciyor ama olsun cok sukur bugunumuze, benim ilk, heyecanliyim cok😄
DaisyMom Mumsyyy ah ayni heyecan bendede var ilk bebeklerim vefat etti.Benim de Allah nasip ederse yasayan olarak ilk evladim olucak.Bende en az senin kadar cok heyecanliyim.InsAllah o mis kokularini icimize cekmemize az kaldi.Sagsaglim alalim insAllah 🤲😍
Eminecengilukuslu Sevru-34 doktorunuzu dinleyin tabi ama kimyasal gebelikte korunmaya gerek yok demişti bana doktor çünkü kimyasal gebelik bir nevi adet gecikmesi gibiymiş kese oluşmadığı içim rahimde
Mumsyyy Aaa basiniz sagolsun cok uzuldum:( sag saglim kucagimiza alip saglikla buyutelim insallah, rabbim isteyen herkese nasip etsin